friday

jag är i arken och lagar mat med sara, ida och liv just nu. internet i mitt elevhus tänker inte funka verkar det som! ikväll ska vi äta mat, godis, popcorn och sånt och se på film, helg blir skönt.


Kommentarer
Postat av: piamamma

låter som en bra början på en bra helg/ Kram

2010-09-03 @ 20:00:46
Postat av: Mira

den kom visst inte fram, men nu så! : ) Jag bor lite överallt, när jag jobbar i Stockholm så bor jag där (bor i danderyd hos min faster, men vill hemskt gärna hitta en egen lägenhet, men det är så himla svårt i stockholm), men jag vill, såklart, flytta till stockholm på heltid! ja, jag med! men måste man verkligen veta vad man vill syssla med? fast du har verkligen rätt i det du säger. gått på stan, bio, caféer och sånt är ju toppen! stockholm är en himla mysig stad på hösten ändå. vad jag sysslar med? hm, jag jobbade som produktfotograf i ett halvår, innan det praktiserade jag på en reklambyrå i fyra månader. nu är jag stylistassistent för signe siemsen på rodeo! vill helst ha ett till ass som fotoassistent (eller jobb, beyond retro vore underbart) då jag bara jobbar ca 7 dagar i månaden för signe. det får helt enkelt visa sig! : )

2010-09-03 @ 22:26:16
URL: http://365days.devote.se
Postat av: Mira

den kom visst inte fram, men nu så! : ) Jag bor lite överallt, när jag jobbar i Stockholm så bor jag där (bor i danderyd hos min faster, men vill hemskt gärna hitta en egen lägenhet, men det är så himla svårt i stockholm), men jag vill, såklart, flytta till stockholm på heltid! ja, jag med! men måste man verkligen veta vad man vill syssla med? fast du har verkligen rätt i det du säger. gått på stan, bio, caféer och sånt är ju toppen! stockholm är en himla mysig stad på hösten ändå. vad jag sysslar med? hm, jag jobbade som produktfotograf i ett halvår, innan det praktiserade jag på en reklambyrå i fyra månader. nu är jag stylistassistent för signe siemsen på rodeo! vill helst ha ett till ass (eller jobb, beyond retro vore underbart) då jag bara jobbar ca 7 dagar i månaden för signe. det får helt enkelt visa sig! : )

2010-09-03 @ 22:27:37
URL: http://365days.devote.se
Postat av: mira

haha, alltså.. hela kommentarkonversationen verkar ha hakat upp sig. nu kom det visst två istället för en! knäppt.

2010-09-03 @ 22:28:25
URL: http://365days.devote.se
Postat av: emma

snyggt tove! :D

2010-09-05 @ 14:06:10
URL: http://eksu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0