en dag

helgen som var blev trots allt väldigt bra. i fredags och lördags åt jag middag med maja och hängde lite innan jag började jobba kl 00. igår åt vi tacos och såg en dag på bio sedan. idag har jag gjort fjärde tentan och tänkte sticka iväg och träna om några timmar. jag är nästan nervös?!


god natt/god morgon

mina dagar har helt vävts ihop av den konstiga dygnsrytmen jag får av nattjobb. men i natt kom jag hem en timme tidigare eftersom vi ställde om klockan så nu ligger jag hemma i min säng efter att ha cyklat hem med anna ternheim i hörlurarna. och det är väl lika bra att sova så att jag är pigg inför tentapluggandet imorgon, men först ska jag se klart på crazy stupid love.


uppifråntisdagsfika

browniefika med hacke idag.


monday monday

måndag igen. ska alldeles strax cykla iväg till skolan för introduktion i ny kurs!


odlarvägen

för fjärde gången sedan 2011 började har jag packat ner alla mina saker och förflyttat mig till en ny bostad. men här tänker jag stanna ett tag, det är hur mysigt som helst!


life's good

jag har haft så mycket ångest inför den här tredje tentan inom utvecklingspsykologi, språkutveckling och kognitiva förutsättningar, och därför känns det obeskrivligt skönt att den är avklarad och att den kändes bra dessutom. nu är det helg och det innebär förstås tentafest, flytt, lite mer fest och förhoppningsvis ett försök till att vila upp sig lite också.


eddie
19 oktober

har pluggat med frida och petronella hela dagen så nu ger jag mig en ledig kväll innan sista rycket imorgon. för övrigt börjar det bli kallt, mörkt väldigt fort och mysigare och mysigare att tända ljus och se på film på kvällarna.


tvåtusennio

chéserex, oktober 2009


un día
and i have walked

måste bara lägga upp en video. en av mina bästa kompisar och min lillebror framför regina spektors lady.the longer the waiting, the sweeter the kiss

anledningen till att jag är så otroligt dålig på att uppdatera är att jag helt enkelt inte hinner. jag har så hemskt mycket att göra i skolan och när jag väl tar det lugnt så känner jag för att bara göra meningslösa saker på datorn. och utan bilder funkar ju inte den här bloggen, ni vet! men jag kommer igen så fort jag bara kan.

långt bort
yesterday night

sittningen var hur kul som helst! idag har jag inte gjort många knop, så imorgon blir det till att koppla in plugghjärnan igen för nu jäklar har vi grejor att göra.


sina nya solglasögon

spexfix med delar av insparkslaget hos frida, inför morgondagens finsittning. alla är så himla laddade så det kan inte bli annat än bra!


ett och noll

i somras då jag och rebecca tog ett kvällsdopp och satt och pratade på bryggan. mysiga tider!


från i onsdags

en bild från förra veckans idol-och filmtittande med josefine och malin som jag bor med just nu. vi har nu östs över med onormala mängder plugg för några veckor framöver så det är väl bara att säga adjö till livet ett litet tag. idag har jag varit på föreläsningar mellan tio och tre och efter det har jag pluggat fram tills nu. god natt på er!


senaste dagarna

jag hinner inte med! dom senaste dagarna har inte innehållit mycket till sömn, istället har jag:
- skrivit andra tentan
- varit på tentafest/inspark
- jobbat första nattpasset
- skrivit på hyreskontrakt (!!!)
- tillverkat chokladtårta med maja

är så trött nu att jag inte ens känner det längre. men nu ska jag hoppa i säng och ladda inför en vecka med nio föreläsningar! sov så gott hörrni!


RSS 2.0