good night




muffins och kompisar




jag fick lite ätbara välkommen hem-presenter av johanna och sara idag, i form av chokladbollar och ballerina kladdkaka. muffins bakade vi också. att återse kompisar efter en tid, även om det bara handlar om några månader, gör en i alla fall lycklig!


hemma?


jag sitter hemma i mitt hus i sverige nu. igår vid halv nio startade vi vår hemresa, vi övernattade på flygplatsen vilket inte var det allra mest bekväma och det blev alltså ingen vidare sömn. sju gick flyget till madrid och några timmar senare åkte vi därifrån till stockholm. har tryckt i mig en massa god mat och sånt, det känns inte alls dumt. men jag har lite separationsångest tror jag, jag var kanske inte riktigt klar med mallorca. och vi hade ett väldigt roligt äventyr, felicia och jag! men jag har trots allt saker att ta itu med hemma, skolgrejor inför framtiden, det är också viktigt. nu har jag varit vaken i stort sett sedan 8 igår morse, så det känns som om det kan vara dags att sova nu! god natt.


lite bilder








buenas noches


tänkte bara säga att vi har det väldigt bra, solen skiner varje dag så vi gör inte så mycket annat än ligger vid poolen och lyssnar på våra ljudböcker. vissa saker är förstås lite ansträngande, läs på felicias blogg. hemresan närmar sig och det är med ganska blandade känslor, måste jag säga.


här ser ni världens bästa föräldrar




är det bakom tiden som alla hemligheter bor?


igår var det varmaste dagen här, det var så hett att vi nästan gav upp solandet. och idag har det regnat konstant hittills. trots det pallrade jag mig iväg till eroski för att köpa flingor och sånt. jag har lyckats ansluta till internet här i lägenheten också, så nu har jag faktiskt något att sysselsätta mig med, när felicia ligger sjuk.


who knows






21:25




thoughts


vi steker så fort vi har chansen och äter glass så ofta vi kan. om vi levde livet i s'aranjassa är det inget mot för vad vi gör nu. men om en inte alltför lång framtid är det dags att ta beslut igen, ta ställning till saker på hemmaplan, börja använda mobiltelefonen och engagera sig igen. det blir nog bra, det med. även om jag egentligen vill stanna här!


sleepy




santa ponsa





1. stranden i santa ponsa.
2. vy från vår lilla bergsbestigning.
3. felicia dokumenterade.
4. utsikt från vår balkong.


här befinner jag mig nu




semester


vi började med att bestiga ett litet berg i förmiddags, efter det var benen ganska darriga. sedan däckade vi i varsin säng i nästan tre timmar, antagligen ganska välbehövligt! nu är vi på mcdonalds igen för att skriva en del viktiga e-mail och göra bokningar och sånt, sedan ska vi hem till hotellrummet och se film och invänta morgondagen!


alive---

felicia och jag kom överens om att gårdagen var en psykisk kamp med alla olika känslor och tankar och beslut och saker som skulle fixas, och idag blev en fysisk kamp. vet inte hur mycket allt vi har dragit runt på genom mallorca har vägt, men kroppen värker än! plus att det var helt otroligt varmt och jag förstår inte varför jag hade jacka på mig? nu sitter jag på ett mcdonalds i santa ponsa och ska nog ganska snart återvända till hotellrummet för att sova igen en massa timmar. om det blir fint väder imorgon med ska vi nog ligga vid poolen. god natt!


ingen aning om någonting


iväg mot nya äventyr!

UPDATE: kommer inte ha tillgång till internet som vanligt på kanske 2 veckor. uppdaterar när jag kan, och ger lite livstecken. vi hörs när vi hörs! ha det bäst!


freedom


vilken dag!!! allt är helt upp och ner, men imorgon flyttar jag och felicia till ett hotell i santa ponsa istället. resten får framtiden utvisa, vi ska vara lite backpackiga ett tag i alla fall. känns otroligt bra, frihet!


19:38


jag har sovit bort i stort sett hela den här dagen, men det kanske var behövligt. nu har jag just varit ute och gått med ipoden en ganska lång sväng och härnäst ska vi försöka snoka rätt på något att äta till middag, skåpen står tomma. det hade varit ofattbart gott med tacos! klyftpotatis, kött, fetaost, sallad, ädelost, såser, fullkornsbröd, ost, mjölk, eller varför inte ett glas vanligt kranvatten istället för ljummet flaskvatten. men det är exakt två månader tills jag är hemma, då ska jag äta tills jag spricker.


till sjöss


vi har varit ute med segelbåten idag med så jag har legat och solat ansiktet och händerna hela dagen (det blåser kallt till havs fortfarande). och att vi har en ledig vecka framför oss nu känns bättre än bäst!


wonderful!


familjen jag bor hos har en stor segelbåt som vi åkte ut med idag, till illetes. vädret var perfekt! så det här är bästa jobbdagen någonsin tror jag, alla somnade på en varsin plats i båten i nån timme och jag och felicia fick turas om att styra dessutom. nu är jag helt slut och vill bara sova, men känner att jag inte kan ge upp än, klockan är ju bara barnet!


nine


fetaste dagen med mcdonalds, pizza och choklad. påminn mig om att jag aldrig mer ska vara au pair, efter det här och håll tummarna för att vi får en solig nästa vecka! good night!


name it




7 april


jag och felicia har varit ute på premiärtur ensamma i "vår" rover, alltså slingrat runt på arenals smala enkelriktade gator. vilket gick riktigt bra! vi spelade alfapet på engelska med jose också, jag kom tvåa. nu blir det middag och sen ska jag bänka mig framför näst sista avsnittet av halv åtta hos mig, sorgligt.


there can only be one




22:29


min skalle är helt slut, jag sov inte mycket i natt eftersom jag fick någon slags allergireaktion av en slags larv som finns här, och det kliade som bara tusan på hela kroppen. men det gick som tur var bort under dagen och nu ska jag försöka sova så fort jag kan och ladda inför den här veckan som redan nu känns väldigt jobbig eftersom barnen har lov.


sextioåtta




tre


st glorias day.


fredagsgodis


kladdkaka, glass, jordgubbar.


en lång fredag




skärtorsdag


det här är stranden i magaluf. det var mysigt och många turister. skulle kunna ha ledigt och soligt resten av livet, men dessvärre har halva veckan redan gått. och dessutom har jag just skickat iväg min ansökan till universiteten så i höst blir det andra bullar.


lemon


det känns väldigt knepigt att det är påskhelg nu. jag har inte riktigt förstått hur man firar det här, men felicia och jag har köpt på oss lite godis, vilket blev ganska dyrt, det får nog duga. nu ska vi strax ta bussen till palma och sedan någon annan buss till en ny strand. magaluf lutar det åt!


RSS 2.0