samuel

min lillebror.


ja!

det är plusgrader, jag kom nyss in från en promenad med mamma. och om ett par timmar går tåget hem mot stockholm igen!


you are the best thing

myskväll med johanna, sara och linn hos mig ikväll!


världens bästa
just här

jag sitter hemma i min säng i hudiksvall just nu. familjen bjöd på god middag och en lugn kväll. imorgon ska jag göra ett skolarbete och sedan gosa med linn, johanna och sara!


today is a good day


dåligt med tid som vanligt. men jag gör en massa roligt hela tiden! igår bjöd finaste petter på restaurang, nu har jag precis slutat skolan och ska iväg till jobbet om en halvtimme. ikväll ska jag hinna med att äta, plugga och packa inför hemresan i helgen. just det, jag borde ha tvättat också! måste dra!


c-vitamin
1315

jag knaprar halstabletter idag.


lördagkväll
födelsedagsfirande ikväll!


ikväll är det födelsedagsfest för mig och eken!
vi har redan fått presenter, jag har gjort två
tårtor och bålen är blandad. ha en trevlig lördagkväll allihop!


nästan helg

jag längtar efter den här varelsen, om en vecka ska jag åka hem och pussa på den. ikväll har jag jobbat och pluggat, nu närmar sig sig helgen!


gamla stan

ikväll har jag ätit middag med rebecca, sara och eken på vapiano i gamla stan. jättemysigt var det och det dröjer nog innan jag blir hungrig igen!


födelsedagen

två söta uppvaktare från igår! jag hade en fin födelsedag. på kvällen var jag på maxmöte, vi åt lite och åkte sedan vidare och bowlade, jag kom sist, än en gång. TACK för alla fina gratulationer!


it's my birthday today!

21. imorse lipade jag till alla fina, söta, underbara grattishälsningar, jag saknar alla hemma och alla mina kompisar som är utspridda över sverige extra mycket en sån här dag. nu ska jag iväg på möte+mat+bowling med max-gänget!


14/2

alla hjärtans dag och ekens dag på samma gång. grattis bästa eken!


early morning

och mycket att göra.


12:36
senaste dagarna

oj, vad jag inte hinner med mig nu! igår satt jag, sara och eken med vårt radiomagasin fram till klockan tio på kvällen. och idag gick jag till jobbet i snövädret efter skolan och kom hem för någon timme sedan bara. imorgon väntar mer jobb.

den här veckan har i alla fall varit så bra! jag har fixat nytt boende och kommer från och med 1 april att bo i bredäng istället. nästa vecka fyller jag år, petter kommer hem och så blir det personalkväll och födelsedagsfest.solsken och sånt

rebecca och jag har satte oss och solade idag efter lunchen. det är vår i luften!


6 januari

vi tog oss i kragarna och gick ner till radiostudion idag för att förbereda vårt magasin. till slut fick vi faktiskt ner några rader och avslutade dagen med pizza i bokrummet!


amazing it seems
längtar
breakfast

jag vaknar klockan 8 av mig själv varje dag. det är lite tråkigt på helgerna egentligen, men idag passade det bra eftersom jag snart ska iväg och jobba på max.


the good things take time


god natt!fika i arken

ida och sara bjöd på chokladbollar och te ikväll, det var jättemysigt. vi hann prata lite om framtiden och livet också, innan pojkarna kom och gjorde oss sällskap. sedan var det dags att gå och plugga lite för min del.


---hold you in my arms
ingen vanlig tisdag

denna produktiva dag har jag gått på en lektion, gjort schema med mina gruppmedlemmar för vårt radiomagasin, handlat mat, gympat en timme, bakat bröd och nu ska jag slutföra min krönika.


RSS 2.0