17:45
summer in the city
en sommardag

dagar som den här glömmer man verkligen hur hemskt kallt det var i vintras och hur klumpig vinterjackan kändes. nu börjar jag få lite hopp om den här sommaren faktiskt, trots att jag börjar jobba imorgon. nu: popcorn och film!


yesterday was the time of our lives

imorgon börjar det på nytt.


midsommar

jag har spenderat helgen på gotland. själva midsommarafton firade jag med en massa andra på en jättefin herrgård i katthammarsvik. nu, efter tre veckors resande och släpande på väskor, är det ganska skönt att ha landat, storstädat och fyllt på kylskåpet igen.


22 juni

igår när jag kom tillbaka till stockholm åkte jag och handlade med sara och rebecca. sedan gjorde vi tacopaj och åt jordgubbar, en bra kväll!rappakalja hos anton
hej då hudiksvall!

mot stockholm! förhoppningsvis har jag internet hemma efter helgen.


flyg min väg


jag har varit hemma hos familjen sedan i fredags nu. blir lite bortskämd med en massa god mat och sällskap, träffar alla kompisarna och har bara semester helt enkelt. om en vecka börjar jag jobba. men först lite mer åkande - mot gotland på torsdag!


myskväll med johanna
hjärta
hur vi bor

några delar av lägenheten som jag bor i med sara och stina. väldigt tom fortfarande, trots att vi är inne på vår tredje månad här!every day was like friday

vi har haft det bäst! jag älskar mallorca.äntligen

MOT MAGALUF NU!


no connection

- vi har inget internet i lägenheten just nu.
- jag jobbar dubbelt på max och hotellet.
- på tisdag åker jag till mallorca i 10 dagar.
- innan dess har jag ett beslut att fatta.

från mobilen

det har blivit sommar, jag och rebecca har ätit thaimat och pizza, det är bikiniväder, det är varma kvällar och jag har hängt med min ipod på mälarhöjdsbadet!hit and run
tankar


det jag gör när jag inte jobbar är att fundera över framtiden. just nu befinner jag mig i nåt slags vakuum och det ger mig ångest. jag skyller det på stockholm, det är så stort och det ger mig inga nya idéer länge. ingen utbildning jag har sökt till i höst känns hundra, jag skulle behöva åka hem och tänka!

för här kommer jag verkligen inte fram till något vettigt..

june baby

eftersom det har varit den segaste dagen på länge kände jag mig extra mycket värd chokladbollar ikväll. det plus tv och tanken på att jag inte ska kliva upp omänskligt tidigt på flera dagar, gör mig på riktigt bra humör!


RSS 2.0