my friend and i


såna här bra dagar, det är livet! jag och maja fiskade upp 31 fiskar och solen lyste hela dagen. bättre kan man knappast få det!


volanger


jag sydde en klänning ikväll. det var hur jobbigt som helst, ska aldrig mer sy volanger. skyller på maskinen, den är värdelös. nu har jag kikat på satc och hittat mina gamla böcker. kul! sov gott!


glass och bad


såhär såg det ut när vi solade idag. varmt och bra med två snygga vänner!


nitton och sexton

idag kl. 19.16 kom jag på att det handlar om mig. det är sant, det blir vad man gör det till. sedan bakade jag en blåbärspaj och kände mig ganska nöjd med livet. nu vet jag inte vad jag ska tycka, men trött är jag. sov gott!


en härlig dag
himlen är så sorgsen
trött katt.

nu är det klippt

är lite hårfattigare nu. men det har varit en bra dag.


water melon


sienna miller

strandmiddagbrakväll
1. andreas vid min dator (som vanligt). jag (eller ja, mamma) bjöd honom på middag idag.
2. han tatuerade mig, det blev finfint.

sedan har jag varit på stranden idag. igen!

så långt ögat kan nå


jag vill att det ska vara sommar jämt!

partypeople


det känns som om jag har samlat på mig VÄLDIGT mycket att göra nu. mitt rum ser ut som ett helevte och alla saker gör det varmt och svårt att andas. ska sortera och packa. men, ikväll är det roligt med maja och anna som gäller! jippi!

adjö, angelina


(den är så fin att man gråter, faktiskt)

sommar och sol

på stranden var det så toppen det kan bli! jag och fyra kompisar, en massa sol, lite glass, lagom med bad och så vidare. imorgon tänker jag nog gå på fest, för NU är jag sugen på det. något annat jag borde vara sugen på är godis, men icke. fredag utan godis är en konstig fredag, men ganska bra.

(min lillebror har kompisfest, vardagsrummet är invaderat av barn i olika storlekar, främst 15-åringar, och dom har tagit min tv-boxer. om en timme är det paradise hotel...)


jag har tänkt på dig


blev ganska sugen på kladdkaka nu. men jag ska sova och åka till stranden imorgon. god natt!

titta ut

havet.

live high
mjau

idag klippte jag av mig mitt peace&love-armband från 2007, det var på tiden. nu är jag hemma igen, förresten. sitter och äter glass igen, jag och min fula katt. mitt rum ser ut som ett bombnedslag, men, det är dags att röja undan allt för snart är det flytt på g. om 23 dagar närmare bestämt! och på måndag ska jag klippa av mig håret, hur det nu ska bli. det var en lite längre rapport.


tidsfrågor


jobbigt, förr eller senare verkar jag tröttna på allt. tidsfråga. oroväckande inför framtiden som för övrigt har alltför mycket att erbjuda. och mitt huvud är just nu totalt tomt på drömmar, hoppas dom snart infinner sig igen.

nu ska jag iväg och jobba och äta och sova hos johanna!

säg som jag

plötsligt förstod jag vad det går ut på. och jag är min egen typ. nu ska det bli ordning.


got this far


nu går tiden sådär fort igen och jag känner mig lite klämd mellan allt jag både vill, måste och borde göra inom den närmaste framtiden. men ordnar sig gör det alltid. att solen ska titta fram i veckan är en bra början! nu blir det glass, paradise hotel och en lugn kväll. som vanligt.

soul suckers

ögonlocken är tunga som bly, jag funderar över alla val jag har gjort och lyssnar på amos lee. är rätt nöjd med andra ord, och ikväll har jag ätit glass. jag blir rädd när jag tänker på att det bara är ett halvt sommarlov kvar tills skolan startar. jag vill vara fri lite längre än så!


himlen blir min karta

"besvikelse följs av besvikelse så
varför inte bara hälla lite socker på"

knapp för knapp


såna här dagar kan vara sköna. bara vara hemma, sova länge, äta god mat. men snart ska jag återuppta målandet så att det blir pengar i planboken någon gång. ska även återuppta mina situps tror jag, mina byxor börjar bli trånga.

den där kjolen sydde jag idag.

flower power

såna här fina trosor är det inte många som har. och nu ska jag göra couscoussallad och sy litegrann.


second


vi städade på vinden igår inför flytten. jag hittade hela tiden en massa fina gamla kläder, ni ska få se dom någon gång. bland annat dessa höga levi's. vintage!

vákawhat a rainy day


Igår regnade det så att jag trodde att hela stan skulle försvinna.


den nya

jag har en ny blogg. just eftersom jag vill hålla mer på min stil, vara mer enkelspårig. börja om, helt enkelt! och jag hoppas av hela mitt hjärta att ni följer med mig som läsare. tack!


Cass BirdRSS 2.0