någon vecka sedan
i aspudden

samuel och mamma.


torsdagmiddag
god morgon!
så mycket bättre


dom senaste två dagarna har jag bara känt mig less. less på att stockholm är så stort, less på att kliva upp så tidigt trots att jag börjar jobba sent, less på 3 timmars resväg varje dag, less på att stressa mellan tunnelbana-pendeltåg-buss varje morgon och kväll, less på att komma hem sent, less på människor som går på fel sida på centralen, less på att äta samma sak varje dag, less på gästerna på jobbet, less på att stressa som en galning hela dagarna, less på att jag har en tv som jag aldrig hinner kolla på, less på att ha paper cuts fulla händerna, less på att inte hinna duscha, less på att sova dåligt. och så vidare, och så vidare.

men det är trots allt inte så stora bekymmer. och imorgon är en ny dag och den ska bli så mycket bättre!


18 år!

jag har världens bästa bror men världens bästa humor och han fyller 18 idag!


du hade tid

det blev en mysig kväll i tantolunden med ida och rebecca. nu ska jag sova för imorgon väntar jobb igen, god natt!


ålgrytevägen

fika med mina två sambos tidigare idag.


i tisdags

i tisdags: promenad i aspudden och middag i vinterviken med mamma, pappa och samuel.


familjen

nu är jag ensam igen, efter en vecka med besök av först johanna och därefter familjen. såhär fort har aldrig dagarna gått tidigare! hur bra som helst har jag haft det.


johannamåndag

igår blev jag och johanna sugna på majs så vi gick och köpte det och hittade tre munkar för tio kronor på samma gång. sedan avslutade vi dagen med sunes sommar!


:)


hänger med johanna som är på besök i några dagar! sedan kommer familjen hit i något dygn. efter det tänker jag uppdatera. god natt!


en dag till

sen väntar bra dagar!


igårkväll
nothing is enough for me

en ledig dag resulterade i att jag har tagit tag i mig själv. drygt en månad blir jag kvar i stockholm och visst känns det tråkigt att lämna. jag älskar ju staden, men det ger mig inte något just nu och något sådant behöver jag inte. att jag ens har varit tillfreds med att vara i samma stad i ett helt år gör mig förvånad!

så nu har jag tusen tankar som snurrar runt. och en massa möjligheter och val. men om jag inte sätter mig i skolbänken i september, ska det här året bli ett då jag gör precis det JAG vill.

nu ringde ida nyss och vi pratade länge om allt och inget. jag kommer sakna mina jakankompisar och andra nya vänner som jag har samlat på mig under året i stockholm!


hej hej

jobbar en massa och försöker ha kul däremellan. mest av allt funderar jag över hösten, klurar ut planer och nödplaner. just nu kan vad som helst hända!
mysigt

kvällsdopp och kvällsprat på bryggan med rebecca!


och hela världen är min

klockan närmar sig sex på morgonen, jag och sara kom nyss hem. vi har varit på slakthuset ikväll och dansat och härjat runt! nu ska jag försöka få några timmars sömn i alla fall, medan det är dags att kliva upp för många andra om bara någon timme. sov gott!


una noche en s'aranjassa
i mars

när jag jobbar såna här mördarpass 5 dagar i rad finns det inte så mycket tid till annat än det och sova.


give me everything
saknar er

väldigt mycket!


nattmusik
RSS 2.0