äppelkrattning
1. trött grått, jag krattade förresten äpplen idag.
2. tröttast katt, och tjockast också.


det var jag


men det var ganska längesen nu faktiskt.


i think about it now


igår gick jag och la mig kl 00:22, det är ovanligt tidigt på en lördag. och därför var jag uppe med tuppen idag, det är skönt. imorgon börjar skolan på riktigt. tur att mitt schema verkar ganska så bra. om en vecka åker min kompis, karin, till italien för att stanna ett år.


något senare

jag fick en gammal jacka av mamma. måste bara färga om den innan jag kan använda den. vitt är nämligen inte min grej. den här helgen är inte heller min grej, förutom att jag gjorde en god äppelpaj ikväll.


if this is giving up


ikväll ska jag göra lite roligare saker, så jag är ganska glad. dessutom har jag äntligen satt upp mina hyllor nu, det var på tiden!


natten mot lördag

det här är inte sånt som jag är. i alla fall inte allt.

jag vill inte vara en som tar saker för givet
jag vill inte vara en som gråter över en som alltid sårar
jag vill inte vara en som sviker en vän
jag vill inte vara en som förlorar
jag vill inte vara en som inte ser någon framtid
jag vill inte vara en som alltid måste jaga
jag vill inte vara en som förlåter på ytan
jag vill inte vara en som aldrig slutar hoppas

det här är inte sånt som jag är. i alla fall inte allt.


gör det igen
lina scheyneius är oslagbar.

här sitter jag och lyssnar på julmusik. det är långt kvar tills man får göra det på riktigt, men jag tjuvstartade lite. idag var jag i gävle, förresten. alltid ska det krångla med hemresor, denna gång hade ett annat tåg åkt ur spåret. så något tåg kom inte till oss förrän 1,5 timme senare, kul! men nu ska jag fortsätta vara positiv tror jag.


min personlighet

jag gjorde ett personlighetstest:

"självständig, originell, analytisk och bestämd. besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. värderar kunskap och kompetens högt. vill förverkliga sina visioner. tänker långsiktigt. ställer mycket höga krav, både på sig själv och andra. född ledare, men kan underordna sig andra ledare som respekteras och litas på."(jag vet inte om den där ledargrejen stämmer. men annars gjorde nog en del det.)


love and misery


mitt hår verkar växa supersnabbt. idag kollade jag på elvis. det är snart helg. jag ska till gävle med musikelever och lite lärare imorgon. förut spöregnade det. och sen skulle jag, om jag ville, kunna fråga "har du tänkt på mig idag?"

snart har den här dagen också gått.


urbanautumn08


jag tror att jag gillar urban outfitters för att modellerna är så snygga. sen att kläderna är det också, det är ju bara extra bra. den här kvällen försvann i ett nafs. och om ni inte redan har förstått det, så är det höst nu.


växer till en mur

musikspelning stod på schemat idag, vi ska ha konsert imorgon. det är snart helg igen, förresten.  jag kommer inte ens hinna tänka, innan jag har tagit studenten.


shine for you


längesen nu

absolut inte,
däremot vet jag inte varför vi gjorde det.dra åt skogen


musikidrottsdag i skogen var ingen höjdare, är trött i benen nu och vill inte gå i uppförsbackar på evigheter (det måste jag dessvärre imorgon när jag ska till skolan). imorgon ska vi repa hela långa dagen. kommer bli jobbigt, jag har knappt rört ett piano på flera månader...


party people
1. Maja, Lina och jag hamnade på en Delsbo-fest.
2. Anna kom dit så småningom också!
3. Den där gula drinken spilldes ut på mattan sedan.
4. Lina, vi åkte till henne sedan för att se på Sällskapsresan och äta popcorn.

Det var mysigt!


class mates


första skoldagen gick smärtfritt. såhär såg vår klass ut sista dagen i ettan. nu går vi i trean!


warning sign


a web for me

åhejåhå, jag har varit lite upptagen tror jag visst. bra avslutning på sommarlovet tycker jag minsann. såhär på slutet så känner jag mig på ganska gott humör. kanske beror på att farmor är här och ska ge oss mat och efterrätt. näe, jag vet inte.


du är allt jag vill ha


skräp under fötterna, jag har legat i sängen halva dagen. nu ska jag ta mig samman, det är hög tid. det är förbannat jobbigt att tänka som jag gör.


in your eyes

bra mat!


woooh
med benen i kors

det verkar som om jag är som alla andra,
trots allt


äntligen

jag har varit lite seg här. har haft mycket för mig, men det är jag glad över. jag har hunnit med att vara en hel dag med linn och ronja (därifrån är bilderna) och varit med andreas och varit på fest (igen, fy på mig). roliga dagar i alla fall.


något särskilt

han som vet vad han gör men inte ser vad han tar
han som gör som han tror men inte ser hur det går
skinn mot skinn
han som tar vad han vill men inte tänker så långt
mitt eget. sånt här. något ensamt

och det påminner mig om var jag står
nolltre tjugonio


hela kvällen har jag varit med andreas. jag somnade nästan hos honom så jag blev lite för pigg för att sova nu och klockan är 03:29.


hejhejhej


jag tog fram saxen idag. att göra det själv är då bra mycket mer lyckat än nån annanstans. nu ska jag baka, imorgon får jag finbesök!


careless

åh fy, vad det regnar.


look, all i know


sitter här, äter macka, lyssnar på regnet som smattrar mot taket (det hörs väldigt väl i det här huset), tittar på fina bilder. inbillar mig att om jag är tillräckligt bra så går det. det kanske är så till och med.

imorgon är förändringarnas dag, hoppas!


thank you, stars


maja, linn, anna, johanna.

igår hade jag en toppenkväll, allt möjligt roligt hände och allt avslutades klockan fyra ungefär, då somnade vi. party är kul och den här gången hade jag alla förutsättningar på min sida. tack!


something new

jag har fått undan en massa lådor. för idag kommer johanna, maja och anna hit. partaj, mys och skratt! mina skruvar till hyllorna är fortfarande borta, snälla, hitta dom åt mig. men... livet leker, ha en bra dag!


mitt i natten
trött och nöjd tjej och katt.


hunt

det verkar bli finare väder, det tackar jag för. idag är det fredag vilket betyder godis för min del. och lördag är lika med party och så ska några flickor sova här hos mig. så... bäst att jag går upp och börjar få lite ordning!


hunnd.se


slut som artist

jag är helt slut, i 13 timmar har jag städat i det gamla huset. golv, väggar, lister, tak, fönster. MEN nu är det klart och jag sitter här i stan med saker öööverallt. kul är det, men innan jag gör något mer ska jag nog ta och sova en sväng. ska försöka blogga lite roligare imorgon kanske, men puss så länge!


packarensaflyttahitta
min lille lillebror och jag.


jag gråter inte ens

"Jag önskar mig: dina händer, HÄR, och inte på någon
annan plats där de anser att de bättre passar, exempelvis.
Exempelvis bara det önskar jag mig."

hunnd.sepenguins and cats


ganska stökigt kanske för tillfället. jag är glad, helgen kommer att bli så bra.


gummistövlar och en vit himmel


det här är min mamma och det är pappa som har fotograferat.


ljusare tider

i flera dagar nu har min mage varit sjuk och gjort ont men jag tror att det börjar ge med sig så imorgon ska jag nog göra något meningsfullt. ungefär som att gå (ja, för våra cyklar är bortskjutsade, dom också) vägen ner till bergsjö en sista gång. trots all skit här finns tonvis av nostalgi, hemliga ställen och smultronställen.


i wish i was your favourite girl(låten gör att jag vill spola tiden tillbaka flera månader och dagar och bara ändra mig och ta vara på det jag var blind för då. och den är bäst!)


ett tomt rum


här ska jag snart försöka att kolla lite på mina tv-program. ingen soffa ens, den står nog på plats i nya huset nu. men äsch, jag tar med mig täcket, det får gå bra utan riktig sittplats. men min säng fick dom inte ta, näe, den stannar in i sista sekund (lika med datorn).


fest och bananer
igår var jag på en fest, eller rättare sagt två stycken. det var kul! första bilden föreställer maja, johanna och linn. andra bilden visar en del av mig när jag äter banan.


hud mot hud kändes allt så rätt

det går över.

men jag känner mig krossad
god natt.


vart var jag en gång?

det är tydligare än någonsin
i efterhand
man ser detaljerna
och förväntan

att bli sviken

kraften sögs ur migmums

det känns som om det här skulle sitta ganska bra ikväll. det är johannas och mitt winnerbäckfika. nu ska jag åka och handla med mamma, vad det blir sedan vet jag inte än.


080808


bullar, fåtöljen, msn och faktiskt så skiner solen lite ute också.

ps. tacktacktack för alla snälla kommentarer, vad jag blir glad!


katten och jag


hela dagen har vi legat såhär och kollat på sunes sommar och sex and the city. det får man, när det regnar i flera timmar.


nittonhundranittiosex
here we go


det är hög tid för mig att packa ihop mitt rum, idag ska jag försöka få lite ordning. idag känner jag mig i alla fall inte på botten!


allra minst en morgon


sommaren får inte vara slut än!


väntar på förståelse

"jag kunde säga jag önskar jag förstod,
men det är inte det, jag vill nog bara ändra sanningen."

idag var det i alla fall blå himmel.

lasselasselasse


foto johanna


lucky me


två fina vänner.


yes baby

den här helgen har varit händelserik. i lördags lyssnade jag på musik i trakten, det var kallt och blött. igår lyssnade jag på mer musik, miss li, markus krunegård och sist men inte minst, winnerbäck. det var superdupermegabra, jag blev nöjd när jag fick höra du hade tid, på slutet. sen var hemresan ganska spännande också!


scaramanga


rapport

winnerbäck var bäst och nu ska jag sova!

breakfast & satc


jag sitter här i mitt nattlinne och ser framemot min helg. ikväll ska jag lyssna på bra musik i bergsjö och imorgon ska jag lyssna på bra musik i sundsvall (winnerbäck!). nu ska jag hitta lite frukost och kolla på satc. jippi!


och här är du


jag måste göra något åt mig själv och mitt liv nu.


yes, i have no worries


ane brun feat. tingsek - easier


ontimagen

jag städar för fullt och hittade en söt lapp som jag fick i 4:an. jag hatar verkligen att slänga saker, jag får ont i magen av det. helst vill jag spara allt och ännu hellre bara i mitt huvud. för det värsta jag vet är att glömma betydelsefulla minnen.


RSS 2.0