dagarna

1. det tog en hel natt att komma till visby och jag har nog aldrig varit så trött som jag var på färjan. det första vi gjorde när vi väl var på plats var att köpa god frukost!
2. gotland är galet på sommaren, så det blev rätt mycket party.
3. vi orkade inte laga så mycket egen mat, så vi skämde bort oss lite med pizza och sånt.
4. dagen vi skulle åka hem spöregnade det, det var skönt att sitta på båten och sova.
5. dessvärre gick resan åt skogen när vi kom till stockholm, vi kom helt enkelt inte med vårt tåg och stod där mitt i natten på centralen utan sovplats. tur att tobias räddade oss!

jag var inte så aktiv med kameran, men som jag sa tidigare, vi hade det himla bra!


hej igen!

gotland var superdupernice!


mot gotland

igår fyllde samuel 17. nu drar jag till jobbet och sedan vidare till göttland! hörs på fredag.


rullar fram

har varit ute och ätit med mina tjejkompisar, nu skulle jag kunna rulla fram. men nu ska jag sova eftersom jag börjar jobba 7 imorgon. god natt!

fiskekväll

jag var ute på en fisketur med johanna ikväll, det var mysigt även fast vi höll på att blåsa bort ett tag. det nappade inte så värst bra men jag lyckades få två abborrar åtminstone!


är det sommar så är det!

tog på mig ett jobbpass på en ledig kväll, så nu är jag slut igen! men jag tänker ändå bege mig ut på en liten spontankväll ute tror jag!


finalmente

tog äntligen tag i håret idag och gick och klippte mig! så inga slitna hårtoppar längre här inte.

one two

grillad-korv-lunch hos farmor med familjen.


who knows where the time goes?

igår var det 50-årsfest för min mamma, det var verkligen roligt med dans hela kvällen, god mat och vi satte låten när det väl gällde också. det blev en sen kväll så det var ganska tungt att kliva upp tio i sex imorse och sedan jobba i åtta timmar, men det gick och nu skulle jag kunna somna när som helst.


förbjuden frukt

dom senaste dagarna har jag spenderat med johanna på stranden och ikväll har jag jobbat. igår började vi och samuel att repa en låt som vi ska spela på mammas 50-årsfest imorgon (det är bra att vi är ute i god tid, ja), det återstår att se hur det går med det framträdandet. jag börjar 7 imorgon så det är bäst att jag hoppar i säng strax!


punkt

* blev nöjdast i stan för någon timme sedan
* i nästa liv måste jag helt enkelt få bli dansare
* kvarteret skatan-humor är bäst
* jag är sugen på jordgubbar

god natt!


blå

sol jambomacka strand bad värme tacos glass.

och nu sitter jag här. har två lediga dagar, det är härligt! några har undrat tidigare vad jag ska plugga i höst, det är journalistik på jakobsbergs folkhögskola. ett år till att börja med och sedan har jag chansen att välja till ett år av praktik och frilans. jag kommer bo i studentrum, bara det kommer bli ganska spännande. runt 20 augusti flyttar jag och jag har inte riktigt hunnit inse att det är i huvudstaden jag kommer bo. det känns i alla fall väldigt roligt att börja på något nytt!

nu när jag ändå har skrivit såhär långt så kan jag tipsa om tre bloggar - här, här och här.


ångrar ingenting

trött efter en dag på stranden och en kväll på jobbet. vilken supersommar det är, man vill att den aldrig ska ta slut.


12 juli

sara fyller idag så jag har varit på tårtkalas. annars har jag jobbat och varit på stranden. imorgon blir nog en liknande dag som det ser ut just nu!


are you hoping for a miracle?

helgerna går så snabbt! jag är så glad, det finns inte mycket mer att säga, är helt enkelt nöjd med tillvaron och allt som väntar och som har varit hittills. nu blir det god natt!


fredagen

1. hoppade från bryggan ett antal gånger
2. cool björn
3. god tårta som johanna bjöd på


following

om en timme börjar jag jobba, så hittills idag har jag passat på att bara ta det väldigt lugnt. om drygt två veckor sticker jag och johanna över till gotland en sväng till i fyra dagar!


to the fire/when there's nothing left to save


den här dagen var perfekt!


min lediga dagtisdag

middag på radjos. jag och anna bakade sockerkaka på jobbet idag till pensionärerna, den blev inte så lyckad. imorgon har jag en ledig dag, det ska faktiskt bli skönt med en liten minihelg mitt i veckan!


lintjärn

kvällsdopp med mamma och lillebror.


grekisk salladstarlight

två bilder från fredagkvällen som jag spenderade med johanna och martin med film, chips och lite tv-spel på slutet. och det är en perfekt sommardag idag!


18:39 fredag