från mitt fönster

morgonsol över jakobsberg. det var frost i natt förresten!


fråga och svar


jag blir jätteglad för alla snälla ord ni öser över mig! då och då frågar ni i kommentarerna hur jag redigerar bilderna, men jag har inte riktigt något bra svar på det. jag använder en urgammal photoshopversion (1990-2002, haha), har cs3 också men det vägrar jag använda eftersom jag känner mig så hemma i det andra. jag har lärt mig själv både när det gäller fotografering och redigering så jag provar mig fram mest hela tiden, försöker hålla mig till min egen stil. ändrar färger och ljus och försöker göra bilderna lite mer intressanta. jag har ett program som heter photoscape också, som jag använder ibland när jag är lat. ni får fråga igen om det är någon speciell bild ni undrar över!
god natt!


froid
missya

linn berg!


eken
having a good time

längtar till helgen, längtar till höstlovet, längtar till jul, längtar till mars, längtar till maj, längtar till sommaren, längtar till framtiden men längtar ändå efter att leva livet som jag gör just nu, utan att jag nog egentligen fattar det.

imorgon är det monsteronsdag!


jag har


mycket att göra.


nothing left to burn

2 km loppis i aspudden i förmiddags.
(och nu börjar jag bli lite nervös inför ikväll. valet alltså!)


fire and rain

det har verkligen spöregnat hela dagen. ändå har jag varit utomhus, jag har vandrat runt på gröna lund med ida och sara, eftersom vi skulle hälsa på eken och utnyttja våra gratisbiljetter som hon givit oss. det var mysigt trots att jag trodde att jag skulle frysa ihjäl, och nu är det skönt att sitta här hemma med en filt, choklad och ha en lördagkväll framför sig.


life's unreal
17 september

fotografiska + pizza idag med ida, sara och ida.


fika
galenpanna

vi hade inget plugg att göra ikväll, det kändes helt konstigt. därför har vi ätit popcorn, ostkrokar, druckit te, sett på våra dagliga tv-program (halv åtta hos mig och idol) och spelat galenpanna hela kvällen. jag kunde nog inte ha det bättre!


once i thougt the sky was blue

som vanligt seglar dagarna förbi utan att man riktigt märker det. dagarna kommer bara att försvinna fram till jul, fram till mars och fram till sommaren. det är lite störande, men jag har redan nu börjat tänka på vad jag ska göra sedan.


skoldagen

friluftsdag, långpromenad och samarbetsövningar.


been a long day

min säng just nu

+ steely dan-album av rebecka törnqvist & sara isaksson, tända ljus och fika.


/i will se you again/a long time from now


(måndag känns lite tungt,
kanske är för att det regnar)


back on track!

nu är jag tillbaka i ett grått stockholm, men det känns himla bra.


min kväll


te och äppelpaj med glass i bergsjö.


can't hurry love

att komma hem var inget kul! det är mysigt att vara med familjen och så kom ronja och sara hit med kokosbollar och tjejsnack, men resten. efter tio minuter i hudiksvall började jag känna någon slags rastlöshet. jag ska verkligen ta vara på den här helgen, men jag ser redan framemot att åka tillbaka till stockholm!


home

åker hem till hudik i helgen.


twentytwofourteen

jag satt med fyra kompisar på ett café hela eftermiddagen igår, det var hur mysigt som helst. sen fick vi ett ryck och gick ut på kvällen, på baba sonic, det var väldigt roligt. nu har jag slutat för dagen och funderar på att sova någon timme och åka till stan en sväng!


couscous
minnet av det

har skiftat mellan att glo ner i mina papper och glo på datorn idag på eftermiddagen, jag är helt yr.


monday

imorse hade jag en intervju inbokad så nu när den äntligen är avklarad ska jag börja skriva på mitt personporträtt. annars har vi haft politisk debatt mellan representanter från alla partier idag på skolan, det var väldigt intressant. nu ska jag försöka klura ut vad jag ska äta till middag (mitt eviga problem)!


gott
i'm here

helgen har rusat iväg igen, har hunnit med en megahandling, godiskväll med coco chanel i arken, fest i solna med klasskompisar och ja, idag har jag faktiskt varit ganska slut. sitter med popcornskålen bredvid mig och lyssnar på tingsek just nu.


tills dess


"människor reflekterar inte över fåglar. de låter sig hela tiden fyllas av stora känslor genom fåglarna, men funderar aldrig över varför."


friday

jag är i arken och lagar mat med sara, ida och liv just nu. internet i mitt elevhus tänker inte funka verkar det som! ikväll ska vi äta mat, godis, popcorn och sånt och se på film, helg blir skönt.


middag och sånt

såhär kan det se ut i himlen en vanlig torsdagkväll då vi egentligen borde sitta och läsa en massa texter. klockan blev visst nästan nio, dags att ta tag i saken kanske!


estoy contento

jag som tyckte att dagarna gick snabbt när jag bodde hemma. det är ingenting jämfört med vad dom gör nu! dom bara försvinner, jag tror det är för att jag har roligt hela tiden. och jag älskar ju stockholm!


RSS 2.0