student

det är verkligen höst här uppe. ingen värme kvar i luften och alla har
jackor på sig. skolan har satt igång, det är ungdomar överallt, som
om hela stan bara innehåller ungdomar och inga andra. jag har fixat
kårlegg och varit på första insparken. imorgon ska jag börja plugga
på allvar har jag tänkt!

har inte packat upp kamera och sånt, men det ska göras inom några
dagar. det är så mycket att hinna med!


Kommentarer
Postat av: bbeka

tänkte föreslå en spontanpizza på vapiano efter jobbe idag. kom på att det inte går. tror inte det har sjunkit in riktigt än. men jag hoppas och tror, och känner i lilltån (den magiska av dom två) att du har det fint där du är nu, kallare än här men himla bra. 80 mil ifrån mig. mysiga kramizzar tovelisamagganlasson

2011-09-06 @ 22:09:51
Postat av: tove

åh vad det hade varit gott! jag har inte haft några kastruller sen jag flyttade hit och har ätit yoghurt och flingor till frukost, lunch och middag. så jag var stört hungrig innan jag fick middag ikväll :D jag saknar dig! har inte heller fattat det, känns som om jag ska åka "hem" snart, till stockholm alltså. men jag ska bjuda hit däg snart, var beredd! massa kramizZZzar!

2011-09-06 @ 22:51:41
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: becciseeen

vilken grej, låter imbagott, kanske, inte eller jo njaaaa. JA bjud upp mig jag är så beredd, kan inte bli mer beredd har t.om en väska färdigpackad!!!!! krajm!!!!!!!

2011-09-07 @ 16:28:03
Postat av: tove

gött men inte så bra för magen kanske! :D men nu äter jag normal kost igen! men godast vore en vapianopizza, åååh. haha :D jag ska försöka tvinga dig att börja plugga här också! hahaha åh vad bra, med en massa sprit?

2011-09-07 @ 20:59:21
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: becca

bra de tovis, normaläta!! jaa men ja blev ju gööör sugen på o plugga till lärare nu näru gört! ja jag har bara packat sprit och en flaska rom, har skaffat bonuskort på systembolaget :D

2011-09-08 @ 19:34:52
Postat av: tove

jamen gör deeeet! tror det skulle passa dig superbra! och helst ska du göra det här uppe hos MIG! tänk vilket äventyr :D hahaha vad gott B-) hoppas det är jerikoff!

2011-09-08 @ 23:19:36
URL: http://tovelitove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0