the list

har inte så mycket att göra. så jag försöker mig på den här listan som figurerar i bloggvärlden för tillfället. god natt sedan!


BRUKAR DU KOMMA I TID?
ja, det brukar jag. i alla fall om jag bara har mig själv att ta ansvar för. om jag ska till något nytt ställe en speciell tid så tar jag mig alltid dit i töntigt god tid för att sedan (oftast) få vänta mig less på att tiden ska gå. under senaste året i skolan kom jag inte för sent förrän sista dagen. då missade sara och jag pendeln och första delen av avslutningen med klassen.

HAR DU BRA KONDITION?
nej! den är katastrofal. nog för att jag har gått uppåt en mil på jobbet varje dag i steg räknat, men det verkar inte ha bättrat på flåset något. jag hatar att träna kondition också.

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST?
ikväll när samuel, sara och jag tog en rolig bild med samuels mac.

HUR KÄNNER DU DIG NU?
glad efter att ha haft sara här ikväll, och nöjd med bullar och te i magen.

VANLIGASTE FÄRGEN PÅ DINA KLÄDER:
svart?

BLIR DU BRA PÅ KORT?
inte dom som andra personer knäpper på mig!

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST?
ungefär halva söndagen. för att jag inte ville säga hej då och allt sånt där. det var det ledsammaste jag har varit med om på länge!

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET?
nej.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR?
ja, jag och mamma kollade på dåliga tv-program samtidigt som jag bakade vaniljbullar.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
juice eller mjölk.

KAN DU LAGA MAT?
jadå, problemet är att jag inte har någon inspritation längre efter mitt första år hemifrån. det blir alltid så att jag varvar mellan samma tråkiga rätter.

ÄR DU NYTTIG?
just nu äter jag precis allting jag vill, men från och med måndag ska jag försöka dra ner på det. det är ju mycket roligare om det blir lite skillnad på vardag och helg!

ÄR DU BLYG?
det är olika. jag är blyg om det känns viktigt att den andra personen ska tycka bra om mig. men å andra sidan kan jag vara väldigt bra på att skaffa mig kompisar genom att vara lagom öppen.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG?
10.00 stod klockan på.

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
har inte spelat särskilt många sedan linn och jag var besatta av lilo&stitch, så det får nog bli mitt svar... eller just det, super mario är roligt.

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
det är olika, men blir nog jäkligt full av en flaska vin i alla fall. och nu mer försöker jag att inte tänja på gränserna, det blir bäst så.

JAG SOVER:
helst powernap på eftermiddagen, det är så skönt! inte lika skönt när man är tvungen att pallra sig upp bara. och min planerade halvtimmeslur blir oftast bortåt tre timmar.

VAD SA DU SENAST:
"hon gick in när sara gick ut" till pappa som undrade var katten höll hus.

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS:
nix. är ingen festivaltyp tror jag.

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?
beror såklart på vad det handlar om. kanske mamma eller pappa. men oftast brukar jag nog inte ringa någon alls när jag är på dåligt humör.

VAD DU SKULLE BEHÖVA NU:
en säng till lägenheten i umeå. och en påse chips vore gott!

HAR DU SNYGGA SKOR?
jadå. men mina vita converse börjar bli aningen för slitna faktiskt.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA IMORSE?
"hej."

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG I NATT?
min egen säng står i garaget just nu. men i mitt eget hem sov jag i alla fall. fast å andra sidan har jag sett min säng i stockholm som min egen ett bra tag nu. så jag har kanske ingen egen säng för tillfället.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT?
min katt, milla, sov med mig.

HAR DU KÖRKORT?
ja, sedan snart två år tillbaka.

ÄR DU ENSAM NU?
ja.

VAD SER DU MEST FRAMEMOT DENNA VECKA?
att umgås med familjen och linn och sara. och såklart att flytta vidare norrut!


latheten själv




tung dag igår, nya tag idag




stars

jag hatar avsked! jag kommer sakna er hemskt mycket. ni är så himla BRA!


let's go!

ikväll blir det fest! sista natten med brudarna!


far away


imorgon lämnar jag stockholm.





försöker känna något inför det. lättnad eller sorg eller
bara lite vemod, men det känns ingenting. för övrigt är jag
lycklig, om ungefär en vecka börjar skolan och jag har fått
tag på boende i umeå. det ska bli så kul!



this is vogue




hundrafemtionio

jag och ida har lufsat runt här hemma hela dagen i mjukisbyxor och växlat mellan att kolla på tv i varsitt rum och att mötas i köket för att småäta. men jag har hunnit med att börja flyttpacka faktiskt, och mitt rum har redan börjat eka. det kommer kännas konstigt att lämna vår lägenhet!


people help the people

blir rastlös när jag inte jobbar. det resulterade i en två timmar lång power walk i förmiddags. ikväll har jag ätit middag på vapiano med ida och rebecca och sedan drog vi vidare på bio. mysigt!


lite av min sommar


tack allihop!


it may be




hej då max

så, då är max barkarby ett avslutat kapitel i mitt liv. jag måste säga att det verkligen känns konstigt. fy vad vi har haft kul allihop och jäklar vad vi har kämpat. satt rekord i fullständigt kaos. det har varit väldigt värt all tid ändå!


ett år sedan

just idag är det ett år sedan jag flyttade från hudiksvall till stockholm. och det har på det stora hela varit ett så himla megasuperduperjättebra år och jag har haft så ofattbart roligt och fått så fina vänner och lärt mig så mycket om livet. och om en vecka drar jag, inte utan att ångesten börja smyga sig på nu.

och så vill jag säga grattis till bästaste bästa ida som fyller 21 idag ♥


a good night


nu ska jag bege mig till hägerstensåsen för utflyttningsfest hos elin och tahiya. det ska bli kuuul och känns som en fin avslutning på de sju månaderna på max barkarby tillsammans med några av jobbarkompisarna. dags att sticka! ha en bra kväll!


life is like a song

sitter ensam hemma och lyssnar på eva cassidy innan jag ska åka iväg till jobbet för nästnäst sista gången.


hooked up on us





17 augusti

i skrivande stund sitter jag och ida i min säng och glor på tv och äter såna här godissnören. det har varit en sån bra dag idag! elin kom med världens megafika till jobbet, sedan har jag ätit middag på waynes på götgatan med sanna och anna. nu gör sig den tidiga morgonen påmind så det blir snart god natt för min del och sovmorgon imorgon.


chokladbollar




vardag


är i stockholm igen - jobbar och jobbar - lagar matlådor
åker tunnelbana, pendel och buss - stressar lite - äter
middag kl 22 - tänker på ingenting - lyssnar på ljudböckerna
laddar mobilen - vaknar av solen - trivs i det lilla tomrummet
jag är i just nu


manis

igårkväll åt jag middag med sara, linn och maja.


att vara hemma

imorgon packar jag väskan och åker tillbaks till stockholm. men bara i några dagar innan jag faktiskt tar med mig hela mitt liv och flyttar hem på riktigt. bra saker med att vara hemma: alltid sällskap, god mat, fyllt kylskåp, behöver inte tänka på min ekonomi hela tiden, inget jobb, gosa med katten, inte äta middag ensam, hänga med hela familjen, träffa världens bästa tjejer ofta, roliga tv-kanaler och en skön soffa, ingen press.

å andra älskar jag stockholm och ska ta vara på sista tiden där när jag kommer tillbaka.


gårdagens party

igår hade samuel 18-årsfest. jag och sara var grillmasters så det blev först middag för åtta stycken, sedan satte festen igång och så kom det över trettio personer till, till vår lilla altan. det var kul, men kanske att det blev lite mycket av det goda. så idag har jag inte gjort många knop. det är mysigt att vara hemma!


båthäng




dagens sysselsättning




i hudiksvall

tidigt imorse rullade jag hem till hudiksvall. jag slängde mig i solstolen med min bok i några timmar, sedan kom en störtskur som precis har avtagit. ikväll väntar fajitas med familjen och kanske ett kvällsdopp med linn!


tre sekunder

just nu läser jag solstorm, packar inför att åka hem en sväng imorgon, och så väntar jag på att det ska bli pizzabak här hos oss.


easier

mysigt på klipporna vid sätrabadet.


0919


jag blev ledig idag, så nu blir det stranden med rebecca!


RSS 2.0