gråskala

sverige är så grått och fult just nu. så jag blir alldeles lycklig när det är blå himmel och sol och faktiskt så värmde solen idag. imorgon börjar februari så det kan bara bli bättre!


söndag

det har varit en toppenhelg! söndagen bjöd på bowling med ett gäng (jag kom sist) och sedan åt vi thaimat på st. eriksplan. bra på alla sätt och vis!


bilder från lördagen

second hand i ropsten, lite fika och sedan en supermysig tjejmiddag hemma hos rebecca.


ida, eken och sara

från kvällens trip till ropsten, liljeholmen och hägerstensåsen.


today




great!

för en liten stund sen kom jag hem från mitt första arbetspass på max. jag är helt sluuuuut! men det var himla roligt. det blir en lugn helg om det inte dyker upp jobb vill säga, jag ska försöka kurera mig och sova ut i alla fall. god natt!


onsdagkväll med chokladbollar




ofrisk

jag är lite sjuk idag, precis när mina knän har börjat tillfriskna. och det går inte för sig alls, när jag har så mycket jag borde göra! istället får jag roa mig med att läsa bok i sängen och så har jag skrivit klart pratorna till mitt radioporträtt som jag ska klippa klart imorgon. och så tröstar jag mig med en bulle!


12 en plats

mitt lilla studentrum i jakobsberg. det ligger i skolans huvudbyggnad, en gammal herrgård som kallas för himlen. jag flyttade in här den 20 augusti förra året då jag skulle börja plugga här. det fanns en säng, ett skrivbord och en stol, en hylla och en garderob. men nu finns det desto mer saker och det är väl det som gör det hemtrevligt. det är soligt i mitt fönster varje morgon och därifrån har jag utsikt över en del av jakobsbergs centrum.

om mindre än fyra månader ska jag flytta ut ur himlen 5, på ett sätt känns det lite sorgligt, men samtidigt väldigt skönt. ett studentrum ska man inte bo för länge i!



tout va bien




igår

och helgen med johanna har varit så himla bra!


himlen 5

hade dom här tre+eken på mitt rum idag! nu är johanna hos mig och vi har kikat på två filmer i arken och ska precis gå och lägga oss. god natt!


baba

en bild från igår innan vi gick ut på baba sonic. det var hur kul som helst!


en liten rapport bara


dagarna bara försvinner! skolan slutar senare än vanligt,
jag har en evig träningsvärk och nu är det dags att göra
sig klar för en kväll på baba sonic!


god natt




januariregn




19.30

det är inte så roligt att fotografera just nu, när det är mörkt hela tiden och dessutom har jag så mycket för mig hela dagarna att jag inte hinner med det riktigt heller. men när våren kommer, ska jag bli bättre! igår blev det i alla fall en spontan liten fest med sara, eken, peter och hassan. lite för att fira att jag har fått jobb!


11 det här får mig att må bra

att skratta, äta god mat, segla, sola, köpa något som jag länge velat ha, somna när jag är trött, skriva, lyckas med svåra saker, känna mig delaktig, ha rätt, vara barnslig, ha fel, gå promenader, se bra filmer, bada i havet, vara ensam, fotografera, choklad, rida i tölt, när det blir vår på riktigt, våga göra något läskigt, lyckade utekvällar, barn, gå på konserter, pussa på katten, resor, ligga i sängen och tänka, sommaren, fredagar, dricka glögg innan jul, prata med mamma och pappa när vi har ätit klart, internskämt, dansa.


14 januari

fredag = helg = underbart!


10 min barndom

jag började skriva lite på det här temat förut, men det tog stopp. det blir för idylliskt och därmed ointressant att läsa om. jag har alltid haft det så bra! ett bra hem, en trygg familj, föräldrar som alltid sagt att jag duger som jag är, aldrig behövt vara ensam, fått saker som jag har önskat. när jag tänker tillbaka på min barndom är den väldigt fin. vi bodde precis vid havet, i ett fiskeläge som heter skatan, söder om sundsvall. jag metade, badade, plockade smultron, cyklade, åkte skridskor, plockade blommor och byggde kojor. precis som det ska vara.

det har inte funnits några stora problem helt enkelt. även om jag var tyst och lite tillbakadragen när jag var liten, fanns det alltid någon slags självkänsla och trygghet i mig själv som gjorde att jag inte tog åt mig av onödiga kommentarer och att jag gick min egen väg.

jag tror att jag var ganska snäll mot andra barn, kanske för att jag var lite blyg. jag blev heller aldrig någon uppkäftig tonåring senare, jag tror att jag aldrig hade någon anledning. hur ens barndom blir handlar nog mycket om slumpen. vilka vänner man får och om ens familjs värderingar, framför allt. jag är tacksam!



onsdagen

vi jobbar med radio i skolan nu i ett par veckor. på fredag ska våra första egna radioinslag vara klara så det var sånt vi sysslade med idag. sedan har jag, sara och ida handlat mat och annat nödvändigt i flera timmar. det är inte så tokigt att vara tillbaka i skolan ändå!


please come home




morgonsol över jakobsberg

plusgrader och skolstart.


tillbaka


jag är tillbaka i stockholm nu och det känns riktigt bra. snäppet bättre är att felicias och min msn-dejt ikväll resulterade i att vi bokade oss en resa till mallorca. livet är bra!


lördagen

jag hann med att gå på bio, svinalängorna, som egentligen var för lite för hemsk, äta trerätters middag med familjen, åka till bergsjö i snöyra, se på film med sara och johanna, dricka te och sen åka hem. mitt lov har varit helt perfekt!


trött




just to pretend you're there




trettondagsafton

igår gick jag, felicia, lindalee, karin och sara ut. nu är jag lite trött, men börjar jobba om någon timme så jag ska försöka piggna till.


igårkväll

igår köpte vi en massa godis och åkte till linn för att spela tp och skriva en lista.


jag har sällskap




flickr


jag hade lite tråkigt idag så jag återupplivade min gamla flickr,
genom att radera allt och lägga upp lite nytt. ska försöka fylla
på när jag råkar ta någon bra bild. kika här!



yo




mer kalas!

mysig kväll hos johanna som fyllde 21! cheesecake, popcorn, film och sånt.


17:09




good night!

jag sitter fortfarande uppe. fastnade framför film och lite animal planet och vid godispåsen förstås. men nu börjar det närma sig att jag ska krypa ner i sängen faktiskt!


från igår

min nyårsafton bestod av trerätters middag (hur gott som helst), vin, dans och sång, nedräkning och skålning vid tolvslaget, spel och musik. alltihop tillsammans med en massa bästisar så det var en perfekt kväll! jag och johanna somnade klockan halv 6 imorse nere i ronjas källare så jag är lite smått trött nu. god natt!


110101


jag kom på att jag glömde skriva gott nytt år igår!
hoppas att alla hade en fin nyårsafton!



RSS 2.0