the gang


bilden föreställer hela ligan sekunderna innan bråket startar. helgen har varit LÅNG, vi har jobbat väldigt mycket och har nu äntligen fått starta vår lediga vecka! vad vi ska göra vet vi inte riktigt än, men imorgon ska vi sätta oss och sola någonstans i alla fall.


mabel




26 februari


det här är varmaste och soligaste dagen sen jag kom hit tror jag, och det utnyttjade vi på vårt nya hängställe vid katedralen. men först gick vi i skolan lite och testade en klass spanska. jag har börjat förstå ganska bra redan, men prata jag kan då inte. i helgen ska vi ju jobba all the time, det blir släktlunch i grannhuset också och mest av allt längtar vi nog till söndag kl 20.00 då vår lediga vecka startar.


somewhere



det här är lite av huset. man är lite bortskämd med den svenska standarden tror jag. nu har man börjat få stötar när man stoppar i och tar upp bröd från brödrosten också, och inte bara av micron. den här dagen var lång och morgondagen blir nog ännu längre. jag har varit här i en vecka nu, och allting känns bra!


stekande sol


det här är utsikten vi hade när vi satt och solade mot en vägg vid katedralen idag. det var stekande sol så fejset har allt fått en del färg nu. jag hinner inte med så mycket annat än att jobba under den här veckan, det händer saker hela tiden. men nästa vecka blir det lugna gatan, det ser vi framemot, även om det går riktigt smidigt med barnen också. god natt!


excellent


idag har vi:
- blåst bort i palma
- handlat mat på el corte ingles som vi tycker om (det vill säga "fågelmat" som pappan kallar våra flingor)
- ätit bakverk som är speciella för mallorca - hur äckliga som helst
- köpt mcdonaldsglass för 1,8 euro


hello sunshine


arbetsdagen började lite innan 7 imorse, så när barnen väl hade kommit iväg till skolan blev det en liten siesta för min del. sedan har jag och felicia varit ute och solat lite innan molnen kom, och vi borde ta oss ut på en springrunda om en stund.


the first


det här är familjens hund, king. det går inte riktigt att beskriva hur jobbig han är! han ser ganska söt ut, men han är allt annat än väluppfostrad. kvällen med barnen gick bra. starten kanske inte var så lyckad, pappan hade tydligen sagt något om ett nytt husdjur i familjen, som barnen störtade in i huset för att leta reda på. när dom sedan insåg att det var jag som var "husdjuret" började dom nästan gråta och blev riktigt sura. men det hjälpte med ett parti monopol i alla fall! så nu börjar jobbveckan helt enkelt.


söndag


igår kollade vi in palmas nattliv. det är något helt annat än hemma må jag säga, vi kom inte hem förrän runt 8 imorse! då var det bara att sova en sväng och sedan ta nya tag, det blev en hel del att stå i idag till slut. om bara en stund kommer barnen hit också, jag har ju inte träffat dom än, så det blir spännande.


today



felicia och jag tog fram cyklarna idag och tog en sväng till stranden. det blåste en massa men var fint ändå!


rummet


här är vårt rum. jag har inte packat upp än, det kommer nog ta sin tid. igårkväll gick vi över till linda och efter att ha hämtat ragnhild, tittade vi på en film och pratade ända tills vi nästan somnade.


palma 10:22


jag lever och mår bra och är på plats på mallorca! resandet gick bra även om det tog väldigt lång tid och jag har hunnit göra mig lite hemmastadd. jag och felicia var i palma idag och gick runt och tittade, innan vi satte oss på en stenbänk vid havet i nästan två timmar och solade kinderna lite. jag har det bra, helt enkelt!


MOT PALMA




det närmar sig

nu har jag sagt hej då till alla kompisar som bor i närheten, och någon timme till ska jag ägna åt att packa klart. för imorgon kl 08.58 börjar min resa mot palma de mallorca. god natt!


summer nights




breakfast




milla


min födelsedag var hur bra som helst, tack för alla gratulationer!


15 februari


världens finaste tårta!


BIRTHDAY GIRL


idag blir jag 20!


photo


idag var vi alltså i studion och knäppte lite kort. det är stina som fotas på bilden!


valentine

jag får ursäkta min frånvaro här, har helt enkelt mycket att stå i nu dagarna innan avfärd. igår var det kombinerad födelsedags- och hejdåmiddag här plus mys hela kvällen, och idag ska jag in i studion en sväng. så, jag återkommer ikväll med lite roligare inlägg! glad alla hjärtans dag på er!


único




då vänder jag mig om


det är sommarvärme i mitt fönster nu, därför är det öppet. skönt med fredag! jag har väldigt bra dagar nu.


två tips

jag ska snart på en liten konsert, men jag tänkte passa på att tipsa om två bloggar först. dels min lillebrors som ni hittar här! och så min kompis som jag kommer att jobba tillsammans med på mallorca, som faktiskt redan är där, hennes blogg finns här.


11feb


det känns som att det här kommer bli en bra torsdag!


power walk


när det är sol och blå himmel är vintern inte så farlig ändå. men om en vecka och en dag är det slut på vinter för min del, då åker jag till mallorca. nu - långpromenad i det fina vädret!


that's it!





februari


långfika på jambo med linn blev det idag.


lever du eller andas du bara?





1226




snö



två bilder från veckans snöväder.


days of summer





tell me what can i do


---


soffdag





ta det lugnt med mig

"du kommer aldrig vinna här men ändå är det nåt hos dig som
gör mig svag. men du är så långt från allting som jag ville ha,
åtminstone det trodde jag."



12:07


nu blir det powerwalk.


pärlor





no such thing as the real world


mina vardagar ser ganska likadana ut just nu - jag tvingar mig upp ur sängen vid elva, äter frukost, går på promenad och landar sedan i soffa eller säng tillsammans med dator eller tv. tur att jag snart sticker, då ska det bli ändring på saker och ting!



and i miss you more than i should




RSS 2.0