sex and the city 2!

nu bär det av till sundsvall en liten sväng för bio och sånt mysigt.


we had

såhär har jag spenderat min dag, på hölick. jag är så nöjd nu! jag hade en supermidsommar, har sommaren framför mig, ett jobb som jag trivs på, och kommer att flytta till stockholm i augusti. och imorgon ska jag på bio med några av världens bästa kompisar!


lite mer från gotland



allt du vill ha

hemkommen från visby. jag har haft det hur bra som helst! har badat, solat, ätit hur mycket som helst, partat, hängt med milly, kikat på raukar och sånt där. skulle kunnat stanna lite till faktiskt!


sommar

glad midsommar!
jag har tillbringat dagen i solen och vattenrutchkanor. nu blir det mat!

tjejer

jag och dom här hade after work igår och det slutade med att jag och johanna gjorde en liten spontanutgång, nu har vi sovit i tre och en halv timme och nu bär det strax av söderut för mig, nämligen till gotland och jag har hört att det ska bli solväder där! jag skulle tro att det blir uppdaterat under helgen, om inte så hörs vi på söndag!


oldies

nu har jag gjort mina två första introduktionsdagar, en återstår. allt går väldigt bra, även om det är svårt att vara 100% uppmärksam i så pass många timmar. efter morgondagen är jag ledig i en vecka och på dom dagarna ska jag hinna med att fira midsommar på gotland, ska bli mysigt.



no1




perro caliente

igårkväll var jag och johanna ute och grillade korv och marshmallows hela kvällen i saltvik. sånt är hur mysigt som helst, även om kvällssolen ersattes av dimma. jag hoppas att det blir tid för en hel del sånt i sommar!



fredag 18

jag är trött och förstår inte riktigt varför. därför ska jag nog bara sova ut i helgen och jag har en godispåse som väntar på mig nu också, inte helt fel.



introduktion

lång dag. och snabba ryck, nu ska jag jobba hela sommaren. firade med lite god mat och häng med carl och nu är jag helt slut, jag är inte van vid att kliva upp tidigt längre. helg!

sommarkonsert


ikväll har jag varit på johannas konsert, hon fick verkligen hela kyrkan att snyfta, det var så himla fint! lyssna på en av låtarna lite längre ner här, var faktiskt tvungen att lägga upp den. imorgon är det faktiskt dags för introduktionsdag för jobb så nu ska jag försöka komma i säng strax. god natt!





aldís

inte ens en dag gammal.

13 juni

hvönn.

wish i could say


helgen har varit bra. i fredags tittade jag på studenter, åt en massa mat och så var det party hela kvällen. igår började jag med att tjäna ihop några slantar på att vara fotoassistent och på kvällen hade jag och johanna myskväll. nu är rummet städat och en hel sommar ligger framför mig!

studentens lyckliga dar


en student med storasyster.


weeks ago

santa ponsa.



söderhamn

vi firade min kusin beas student idag med god mat och tårta och annat mysigt!

pineapple

frukost.

sen är så för sent


lyssnade på steget ikväll när jag var ute i skogen och promenerade, kanske är efter men jag hade aldrig hört dom tidigare. imorgon ska jag sola och åka till söderhamn på min kusins student! god natt!


idag


stan, jambo och möljen med maja.


en viss katt har födelsedag idag!


7 juni



kokostoscakladdkaka


123




ikväll vid tio tog jag en powerwalk. linn och jag lyckas alltid omvandla våra planerade promenader till nåt onyttigt, ikväll blev det en chipspåse. imorgon kommer maja! äntliiigen!


lördag





paper bag


jag är effektiv idag, har redan hunnit städa nedervåningen och kratta en massa gräs i trädgården. nu ska jag lägga mig i solstolen resten av dagen.


mysig katt




ps.

följ min blogg via bloglovin här!


one hour ago




RSS 2.0