sova.nu


artikeln är klar, nu har jag feber som ska ska sova bort på en gång. god natt!


cheserèx



foundling

tända ljus, david gray och artikelskrivande.


best thing

pizza och fika med johanna blev det idag. och en maaaaaassa prat!


svartvitt från dagen

vi har gått i affärer hela dagen, sen åkte vi till söder och åt lite på café string. nu blir det film i arken om en timme!


saturday

strax: stan!


blidö



ett två


jag och jenny åkte in till stan och satte oss på ett café med vårt lilla skoljobb i eftermiddag, det var inte dumt. när jag kom tillbaka hit lyckades jag förstås somna ända tills nu så frågan är hur jag ska lyckas somna ikväll. nu måste jag packa för imorgon åker vi ut i stockholms skärgård, till blidö, och stannar tills på fredag. det innebär att vi hörs först då!


jkb




15:28

sitter och funderar på vad jag ska göra för middag ikväll. det är faktiskt inte så lätt att komma på något varje dag, dessutom har jag inte ett sånt stort matförråd än så länge. idag har vi fortsatt med skrivövningar och redovisningar, nu tänkte jag ta en powerwalk runt villorna i området.


läget

första skoldagen är avklarad. tror att det här kommer bli hur kul som helst! jag trivs som fisken i vattnet här dessutom. stora stockholm runt hörnet och en massa roligt att göra hela tiden. igår var jag förresten på bio och såg inception också, jag fattade noll tror jag. god natt!


lite fredag & lördag

1. ny utsikt. från mitt nya fönster, där ser man helt enkelt jakobsbergs centrum. och alldeles där ligger pendeltågsstationen, dom brummar förbi titt som tätt en bit nedanför fönstret (bra, för nu har jag lärt mig vilka tider dom kommer och går).
2. lillebror var flyttassistent på fredagen.
3. godis.
4. lördagens middag på italienska restaurangen, siciliana.
5. mitt studentrum.
6. foton på väggen.


livstecken

hoppas på internet imorgon! helgen har jag spenderat med mamma och lillebror här i stockholm, mitt rum har blivit jättemysigt. nu är jag all alone och imorgon börjar skolan. så nu blir det middag och lite satc-avsnitt. är tillbaka imorgon med bilder!

på plats

jag har det bra, dock inget internet vilket gör en lite handikappad. skriver från mobilen nu helt enkelt, väntar på att mamma ska komma hit med saker till rummet. det här blir ett bra år, tror jag!

maybe


08.15 sticker jag. förhoppningsvis fixar det sig med internet redan i helgen, annars blir det nog efter första skoldagen, det återstår att se. vi hörs snart!


MAT



it is

sista dagen i hudiksvall!


packning

och ikväll ska jag baka något gott med linn och gå en långpromenad i blåsvädret.


14.49 tisdag

tar nog tillbaka det om att jag inte kommer ta med mig så mycket kläder. packlistan är en kilometer lång snart känns det som! jag håller till i tvättstugan idag, men jag funderar på om det inte är dags för en chokladbollspaus om någon timme!


look around

sista dagarna hemma i hudiksvall! jag började rensa bland kläderna idag. det blir nog inte så mycket som får följa med trots allt. vet inte om jag har fått in i huvudet att jag flyttar hemifrån på fredag! men å andra sidan har jag flyttat runt i flera olika land redan, det är kanske därför det inte känns som en stor grej. kul ska det bli!


god natt




den här helgen

1. linn och jag gjorde pizza igår innan vi åkte på party.
2. idag har jag softat i vår segelbåt hela dagen.
3. en trött en.


life's good


linn och jag har gjort tre olika pizzor idag, inte så dumt.
nu ska jag på 20-årsfest, livet är bra!


end of the summer?


jag har jobbat klart (!!!!!) och det känns bra, men samtidigt var det lite sorgligt att säga tack och hej till gamlingarna och kollegorna. dom har i alla fall varit en stor del av min bra sommar, allihopa! och att sommarjobba på ett äldreboende har lärt mig mycket mer än vad jag någonsin kunnat ana. jag har fått göra saker jag inte tidigare trott att jag skulle klara av, jag har fått vara med om både roliga och tråkiga saker, jag har till och med fått vara med om ett dödsfall. det har helt enkelt varit en himla bra erfarenhet!

nu: godis & chips. flyttar till stockholm om en vecka, ganska knäppt!


ingenting känns fel


igår hängde jag med andreas på kvällen, vi såg på paranormal activity och kollade läget på stan en sväng. min sista jobbkväll börjar om några timmar, det känns hur skönt som helst! nu kanske jag ska passa på att gå ut och få lite sol på mig.


wildfire

det här är vad jag ska roa mig med under en del av min lediga dag tänkte jag.


lunch




if i loved you




genom eld



weekend

imorgon inleds min sista jobbvecka! det känns lite konstigt, och ännu konstigare är det förstås att jag ska flytta om mindre än två veckor. helgen har varit rolig och jag gjorde min finalutgång här i stan på ett tag.


längesen

jag somnade till nåt livealbum med paolo nutini tidigare idag. är fortfarande lika trött som innan och kan inte riktigt fokusera på vad jag ska hitta på ikväll.


perfekt fredagkväll:

1. god middag, som väntat.
2. fin kväll!
3. jag, linn och ronja dammade fram gamla moppen och drog till aivas och köpte godis och chips. dessvärre var mopeden stendöd när vi skulle köra hem så vi fick leda den hela vägen.


happy friday!

fredagar är verkligen bäst, och ikväll ska jag kela med ronja och linn med god mat, gott godis och allt sånt där som vi brukar syssla med.


feliz cumpleaños

jag vill säga grattis till min kära vän och resepolare felicia för hon fyller år idag! därför fick det bli en bild från när vi två var i sóller med hilda, ragnhild och jorunn i våras. det känns som att det var alldeles nyss vi bodde i spanien men dagarna har bara seglat förbi verkar det som. sedan är jag glad över att johanna kommer att bo i uppsala i höst, det är så pass nära till stockholm att vi nästan blir grannar ju!


regnig onsdag

det regnar så vi ligger inne idag. tills jag ska cykla till jobbet alltså, det ser jag inte framemot i det här vädret!


till och med en kung






sara äter blåbärspaj



why lie

städa var det ja...


äntligen

jag har gjort min sista jobbhelg! har sovit sex timmar totalt dom två senaste nätterna så det sitter fint nu med en liten helg. det ska bli så himla skönt att stänga in sig, bara vara själv och göra verkligen ingenting speciellt, det var längesedan sist. jag hoppas nästan att det kommer regna, bara för att det är mysigt. jag har dragit på mig någon slags halsinfektion också som inte vill ge sig, för tillfället har jag ingen röst och rethosta. därför står det en kladdkaka i ugnen och väntar nu!


RSS 2.0