wildfire

min hjärna envisas med att tro att ingenting går min väg, trots att jag är fri att göra allt jag vill.


everytime
make you fall

jag tycker att det är så himla svårt att veta vad jag vill göra med mitt liv och vad som bara är sådant som andra vill. jag är inte hundra på någonting alls.


lift me

heldag med tentaplugg. åh vad skönt det ska bli att ha de här tråkdelkurserna avklarade!


une bonne nuit

scones hos maja ikväll.


slå mig, nu måste någonting hända
mobilbilder från igår

något livstecken från min sida! jag har inget bra redigeringsprogram än. hur som helst, gårdagen blev hård! så ikväll har jag druckit vatten på ronjas inflyttningsfest och ska sova alldeles snart. kommer kännas så skönt att vakna pigg imorgon! sov gott.


torsdag

maja och jag har kört på middag hemma hos varandra den här veckan. igår blev jag med cykel förresten, nu är jag student på riktigt. eller nolla rättare sagt, som jag är i några veckor till medan insparken håller på. jag förstår inte hur dagarna bara kan försvinna såhär!


sådär ja!

jag är tillbaks! min dator kraschade för en vecka sedan, kanske rätt passande med tanke på att jag har kunnat lägga ner mycket tid på pluggandet. men nu har jag köpt mig en ny fin macbook pro och ska försöka komma igång igen.

annars rullar allt på här uppe. det är fester, pluggande, tenta och lite lite sömn som varvas helt enkelt. nu ska jag försöka slita mig från den här maskinen och gå och laga mat. men nu kan ni vara säkra på att vi snart hörs igen helt enkelt!


vetenskapens kön

det regnar så otroligt mycket hela dagarna. men idag lyckades jag fixa mig en fast anställning på kära max och sedan har jag pluggat järnet. snart ska jag krypa ner i sängen och lyssna vidare på melissas nya album. god natt!


inspark

klockan är fyra på natten och jag har kommit hem från kvällens inspark. spring break, markoolio och utgång! det här är några av dom roligaste dagarna någonsin och vilka underbara människor jag träffar varje dag?!


twitter


ps. finns här också!


läget:

imorgon har jag första skoldagen för andra gången den här veckan. jag har nämligen hoppat av sociologiprogrammet och hoppat på lärarprogrammet. det känns megabra! det enda som fattas nu är en cykel, sedan är jag en fullfjädrad student.


day dream

nu ska jag iväg på föreläsning om studieteknik!


från mobilen
student

det är verkligen höst här uppe. ingen värme kvar i luften och alla har
jackor på sig. skolan har satt igång, det är ungdomar överallt, som
om hela stan bara innehåller ungdomar och inga andra. jag har fixat
kårlegg och varit på första insparken. imorgon ska jag börja plugga
på allvar har jag tänkt!

har inte packat upp kamera och sånt, men det ska göras inom några
dagar. det är så mycket att hinna med!


september 4

är på plats i umeå. i en stooor femma på ålidhem med diskmaskin, tvättmaskin och badkar. men jag får berätta mer senare för nu måste jag faktiskt sova! and then

har packat och fixat idag. imorgon förmiddag sticker jag till umeå och världens bästa mamma och pappa hjälper mig att flytta alltihop.


the best thing
te amo

vin med sara ikväll! sen kom linn också plus att mamma hängde på en stund. sedan somnade linn och sara så jag har suttit och tittat på filip&fredrik i någon timme nu. god natt!


sjuhundrafemtio

nu är allt klart! lika bra att börja läsa lite i den 750 sidor tjocka sociologiboken. det här ska bli kul!


innan du går

har fixat mig en lugg som jag mest bara stör mig på, borde börja tvätta alla mina kläder, har läst ut fyra kapitel i introboken för samhällsstudier och vardagsrummet ser ut som ett bombnedslag.


RSS 2.0