29 december

julen är över, den var mysig som alltid. sen kom stormen dagmar och gjorde oss ström- och internetlösa omvartannat, men nu är allt som det ska. förutom att jag ligger sjuk i något influensaliknande såhär några dagar innan nyårsafton. men ikväll ska jag ändå dra några rundor på pianot med johanna inför nästa veckas konsert på radjos!


efter stormen

källa: aftonbladet


for you


klicka


23 december

fix pch pyssel inför morgondagen.


happy


bra saker:

- det är jullov
- jag är hemma med familjen och katten
- alla kompisar är hemma (!!!)
- jag klarade tentan som jag var säker på att få underkänt på
- det är hur fint som helst ute nu
- imorgon ska vi göra julgodis och sånt
- ikväll ska jag och samuel äta hamburgare22


nu ska jag snart hoppa på bussen hem till hudiksvall. ä-n-t-l-i-g-e-n!


habits

lilla julafton

från julfesten i lördags hos frida och john.


från kyrkbron

såhär ovintrigt och ojuligt är umeå idag. en dag kvar på universitetet. idag efter föreläsningarna gick jag och fikade med petronella, malin, maria och frida. mysigt!


21.16


lyssna.


SAKNAR DIG
torsdagen

satt från 9 till 13 idag med basgruppen och skrev reflektionsuppgiften. bara två seminarier och lite till innan det är lov! sedan har maja och jag letat julklappar på stan, utan resultat för min del i alla fall, ätit middag, fikat lussebullar och sånt där. imorgon är jag ledig, ska bli SKÖNT!


trött trött trött trött

jag hinner inget här! nu har jag varit ute på praktik i en femteklass i en vecka, det är jätteroligt och skönt att slippa sitta och läsa kurslitteratur vareviga kväll. även om det börjar bli dags att ta itu med det igen redan ikväll. och jag glömmer bort att det snart är jul, jag bryr mig liksom inte i år. det kan lika gärna regna på julafton, jag kommer inte bry mig om det heller. under lovet är det dessutom ingen vila som gäller, eftersom en vetenskaplig text ska skrivas och det är nog en av anledningarna till att jag känner mig slutkörd. jag behöver ju mitt jullov!


god morgon!

the longer the waiting the sweeter the kiss
torsdag 21:09

sitter och äter fruktsallad nu efter att ha varit ute i regnstormen alldeles för länge. idag började vi tredje kursen som heter pedagogiskt ledarskap, sociala relationer och konflikthantering. sedan har jag ätit middag med maja och nu närmar sig fredagen!


RSS 2.0