everytime


tur att jag börjar tjugo över tolv imorgon. och att jag snart ska kolla på en film. och att grannarna hade bakat en kaka till oss som dom kom över med idag. det lyser upp söndagen lite extra!


still still still

i gave up something and i gave it up for nothing
and i am a failure now


och klockan är 02:32


millions of days.


glass skulle sitta fint
onsdagkväll. väntar mest på något, vi får se vad.


alternative to me


sitter här framför datorn, trots att jag
bara blir ännu sämre till mods av det.

idag körde jag in i äppelträdet, tack vare mamma som får panik när jag ska backa och hysteriskt skriker neeeeeej.


autumn forever

åå, jag vet att något håller på att gå över styr nu.
på ett dåligt sätt, alltså.


min lördagkväll


1. igår, det blev en massa godis. och chips. som hacke stolt visar.
2. traditionsenliga pez-bilder.
3. några av dom andra som befann sig i samma hus som oss och hittade min kamera.

a song


stannar i sängen idag


till sjöss


bruden hela da'n


johannis och jag har varit oseriösa hela dagen. åkte till mig efter skolan, åt köttbullar. och nyss kom en rysk bärplockartant och knackade på dörren, "jag tror jag har gått vilse!" så en god gärning har hunnits med idag också. nu måste jag plugga!


joga


jag kom precis hem från skolan. var i studion och filmades till en musikvideo. det låter rätt coolt faktiskt!


contemporary ballet

jag har ett uppdrag att utföra imorgon tror jag, därför tog jag på mig balettskorna och övade litegrann. kände stelheten på en sekund. usch, jag vill dansa mer.


if you don't want me, why don't you let me go?

   


hey shut up

såhär såg det ut på nollningen igår, en massa ettor i hög. det var ganska roligt, tog ju död på en fredagkväll åtminstone, annars hade jag nog bara suttit hemma som vanligt.


hamburgare & musikparty

fredag. kände mig inte ett dugg friskare, snarare tvärtom. men i skolan har jag varit, och ikväll väntar insparksfest för våra musikettor. det största problemet blir nog vad jag ska ha på mig. eller vad jag ska äta nu. jaja. sova lite ska jag nog först!


sjukt


jag är o-frisk, jag är hungrig, jag borde gå och laga mat, jag längtar nästan inte efter något (ni borde ge mig nåt att längta efter), jag har ätit ett helt paket halstabletter (med lite hjälp av klasskompisar), jag funderar över gjort och ogjort och sånt som inte tjänar nånting till. att tänka på alltså!


corner of your heart


paper bag

sitter och tycker synd om mig själv just nu, jag har gräsligt ont i halsen. men sjuk kan jag inte bli så jag tänker fortsätta intala mig själv att jag är piggast av alla. jag borde köpa kläder. allt bra går sönder. till exempel mina favoritbyxor och mina favoritskor. usch!


@ lookbook.nu


men jag ska aldrig glömma dig

där och då är allt så viktigt och känsligt,
det kan man tro.


majken


vår ena katt har sprungit bort.


front of house

har gäspat mig igenom den här dagen, värst var det på ljudteknik-lektionen. nu ska jag klippa luggen och äta middag. tur att jag fick sova ut lite imorse, eller jag fick inte men jag gjorde det ändå.


heartbeats

"det finaste jag vet är trots allt sånt som
är trasigt redan från början, en rastlös
sorg som känns lite för angelägen."

acceptera godkänna begripa tolka uppskatta inse erkänna mena uppfatta

ja och nej på samma gång.

cookie in italy


den här bilden tillägnar jag min egna kakan. för jag kommer inte att träffa henne mer på ett helt år, det känns lite overkligt. i helgen har jag haft fullt upp, förresten. mest fest, både kul och tråkigt. jag är tröttare än tröttast nu, har väl knappt sovit en hel natt sammanlagt dom här två dygnen.

så antingen kommer jag att somna nu,
eller så fortsätter jag stirra rakt framför mig en stund till.


tänt var det här


1. fest var det igår, med lisa som är 10 år. det var roligt!
2. johanna och jag.
3. lisas klubba och godisspray var med hela tiden!


partypåG


det är party för oss och limpan nu! jippii!

så ska det se ut


körkortskompis1: hacke.
körkortskompis2: johanna.

johannis körde hem till mig ikväll, vi kollade på idol. sedan tog vi en sväng runt hudiksvall, råkade hämta upp andreas och sedan åkte vi till mig igen och såg på paradise hotel. en bra kväll med andra ord. precis vad som behövs!


ge mig något att göra


det är inte klokt vad tråkigt jag har hela eftermiddagarna, hela kvällarna. och ändå tänker jag varje dag när jag går hem från skolan, att ah, vad härligt att vi slutar så tidigt hela tiden, så kan jag göra vad jag vill resten av dagen. men samma sak gör jag varje dag: kommer hem, äter en macka, väntar på top model, kollar på top model, datorn, datorn, middag, datorn, tv, datorn, sova. skojigt!

jag känner mig låst.


sötaste söta


kid


ease back

tur för mig att jag hann hem utan att bli blöt. åh, jag äter hela tiden när jag är hemma känns det som. till och med så att jag presenterade mig med det igår för vår nye samhällslärare. så därför ska jag nog ner och checka kylen en sväng och vänta på något. helgen kanske, den kan nog bli ganska bra trots allt.


if only
jag har fått en väska. tjoho! jag har aldrig spännande saker att berätta. men jag måste säga att ni är väldigt duktiga på att läsa min blogg, tack för det.


kidoftomorrow


såhär skulle jag gärna kunna tänka mig att se ut. det är eddie @ kidoftomorrow. idag har jag gått i skolan förstås, det regnar, jag har bara ätit äpplen. så, nu: mat och tv, kanske?


nitton och femtiotre


sådär låg jag ett tag.
sen kollade jag klart på alla mina satc-avsnitt. sorgligt.
det är dåligt att vi har choklad i kylskåpet, jag kan inte sluta äta.
det där är mina favoritbyxor, bäst någonsin faktiskt.
nä, nu fortsätter jag lyssna på john mayer och min inre röst.


där ser du

idag ska det vara första höstdagen. en varm sådan, och jag har knappt gjort något vettigt på skolan heller. ätit fyra äpplen, gått runt. nu ska jag nog gå ner och sätta mig framför tvn en stund. sen smida lite planer med johanna, hihi.


RSS 2.0