det är som förtrollat



först oxford street och lite sevärdheter i stan, sen middag hos felicia och kladdkaka och x factor.


OKEY

förresten, om ni vill läsa mer detaljerat om vad jag gör på dagarna ska ni följa mig HÄR. det blir mest bilder här i fortsättningen har jag tänkt.


night in muswell hill


idag på eftermiddagen var jag och felicia iväg till camden market och kikade, sedan hann vi med ett varv på shoppingcentret i wood green också. på hemvägen gick det allt annat än bra för mig, jag hittade helt enkelt inte. kanske inte så konstigt med tanke på att jag aldrig har varit där jag skulle gå, men ändå. nu ska jag trösta mig lite med chips och godis!


a little less than before



en bra dag med lilla sophie som har innehållit allt ifrån ansiktsmålningar till cykeltur till parken!


rummet


det här är mitt rum här. ganska mysigt men väldigt kallt. engelsmän verkar varken frysa eller blir hungriga?


what i want


igen.


27 October


framme i england, i en väldigt trevlig engelsk familj i en typisk engelsk förort till london, i ett typiskt engelskt harry potter-hus, och så vidare. trivsamt är det i alla fall! men jag är för trött nu för att orka fota eller något sånt. vi ska gå och äta pizza nu för att fira att jag har landat.


snart

fyra länder på fyra dagar! nu väntar england och london, flyget går om några timmar. vi hörs senare!


solchips och godis


linn och jag kollade på en film vi inte förstod någonting alls av, men så hade vi lite godis och chips också att roa oss med. ikväll ska vi gå på konsert i köpenhamn - muse!


morotskaka


regnig tur i stan här idag! nu är mina ben helt slut, det blir soffläge resten av kvällen för oss, känner jag på mig. men först middag!


sverige en sväng

nu har jag landat i sverige och åkt hela vägen till malmö där jag kommer stanna tills på tisdag då det händer andra grejor. ska sova lite så uppdaterar jag mer imorgon! trevlig helg!


au revoir suisse!




min väckarklocka står på 04:30. sista natten här hos familjen är det nu innan jag drar vidare. jag har fått present och kort och nyss fikade vi kladdkaka framför brasan. god natt!


this is the last time


sista dagen i schweiz för mig!


20 oktober


victor


let it be me


the best thing


eleven o'clock


jag sitter och är sugen på svenskt godis, men jag behöver inte vänta särskilt mycket längre än till lördag med det, för då kommer jag till sverige(!!!!!), jippi!


sleepy




för en annan tid


gick hit idag igen, det är så fint vid det här fältet med alla blommor. ny arbetsvecka tar fart imorgon men mest vill jag att dagarna bara ska gå NUU.


promenad



idag lyckades jag sova till över tio. funderar på att ta mig in till genève sedan för en fika med sanna! om det finns några passande tåg och bussar vill säga.


pain au chocolate---




genève






la tête en bas/


fy vad glad jag är över att vara iväg. jag har aldrig känt mig såhär fri!


feels like sand


fredag!


finally see




då ska det finnas tid


jag tog nyss en promenad i höstkylan till visavis och köpte lite frukt och sånt. snart helg och jag är ledig! det känns som om jag har varit här i evigheter redan, trots att det bara är två veckor. tiden går verkligen fort.


ten days




alla vet var du är


såhär tidigt klev jag upp imorse. en sån utsikt skulle jag vilja ha från mitt fönster hemma också! hem förresten, om nån vecka åker jag till sverige för att gå på en konsert med linn!


ma chambre


såhär ser förresten mitt rum ut här i schweiz. ganska litet och mysigt, tillbringar nog mest tid i sängen eftersom det är den som utgör själva rummet egentligen. är ganska trött efter turen till signal-de-bougy så det blir kanske tidigt ikväll.


we are




how is your heart doing?


jag fick en puss av victor idag. det var en present från honom! nu blåser det, det börjar bli höst i schweiz också. fast tydligen en höst som man kan gå i kortärmade tröjor i.


yeah okey


imorse vaknade jag precis lagom till familjens brunch. det blev en hotelliknande frukost med allt man kan tänka sig, croissanter och sånt, och lite champagne förstås. pappan i familjen fyller nämligen fyrtio idag! jag ska passa barn i tre timmar, sedan ska jag nog fortsätta vara ute i värmen.


tusen


jag har precis ätit en engelsk middag och druckit vin som kostar tusen kronor per flaska. trés bien!


ligne 15


om en halvtimme ska jag ta bussen till nyon själv, vi får se hur det går med min ringrostiga franska.


mountains


jag kan nästan inte hålla ögonen öppna. får försöka ändra på det eftersom jag börjar jobba om en halvtimme!


thinking


jag känner mig delad i två! idag är jag i alla fall ledig, tråkigt nog regnar det så vi får se vad jag hittar på.


saint prex



idag hade vi picknick i saint prex vid genèvesjön. det var underbart väder, gott fika och snälla barn! jag badade till och med. nu ska jag invänta middagen och sedan far jag vidare på ett möte.


7 October


är uppe med tuppen, det är mycket att göra idag! allra först ska vi till stranden och senare ikväll ska jag träffa lite andra tjejer inne i genève.


mentos


gick till visavis imorse och premiärhandlade för de schweiziska pengarna.


var ute i skogen i gingins med pojkarna.


0937


saknar redan världens bästa katt! hur ska det här gå?

(tack sharon!)


bateau, héros et jouer


full fart! har ritat 9 brandbilar och 4 batman till victor idag, lekt båt och spelat memory utan regler. ikväll ska jag jobba vidare i några timmar, så därför fick jag lite rast nu och ska nog ta mig en tupplur.


första arbetsdagen

jag är ensam i huset nu, så jag ska nog snart traska ner och se om jag hittar mig någon frukost helt enkelt! idag är det faktiskt inte soligt här, men varmt skulle jag tro ändå. har ett takfönster på mitt rum, det är jättemysigt och det är därifrån man ser mont blanc! min första arbetsdag har jag idag och så ska jag laga middag till familjen, spaghetti och köttfärssås blir det. nu: frukost.

ps. tack molly!


here we go!



idag har vi varit i ett château och provat vin. nu på eftermiddagen tog jag mig en promenad ensam i chéserex, det är otroligt varmt! alla är trevliga och säger bonjour.


nyon


här kommer första uppdateringen från schweiz! jag har det bra, det är över 20 grader varmt och imorgon har jag första jobbdagen.


bye sweden

har haft en perfekt kväll, flera perfekta dagar till och med. och om några timmar åker jag mot genève och allt det nya, det känns spännande och kul. vi får se när nästa uppdatering blir, så snart som möjligt i alla fall! tack för alla fina kommentarer!


pizza




fredag


kommer bli fler avskedskramar idag skulle jag tro. nu är det verkligen höst här förresten, frost och kallt. trevlig helg!


sky


är glad, jag har tagit körkort och nu väntar film+godis och ännu mer roligt imorgon!


the day




RSS 2.0