en vanlig dag


någon frågade hur våra arbetsdagar här ser ut, så det kan jag förklara: vi kliver upp runt halv sju, förbereder barnens frukost (chokladmjölk med betoning på choklad, och kakor). drar upp barnen ur sängen runt sju, ser till att dom äter, kammar håret, borstar tänderna och får på sig skoluniformerna. klockan åtta blir huset tomt och vi kan göra vad vi vill fram tills klockan tre ungefär. då hämtas vi upp och åker till skolan som ligger lite utanför stan, fångar in barnen och åker oftast och fikar någonstans (än en gång, bara socker). sedan bär det av till familjens lägenhet i stan som används mest för att hänga i innan aktiviteter efter skolan. vi får se till att barnen gör sina läxor varje dag, innan något annat. aktiviteterna är antingen tennis eller piano varje dag, och efter det åker vi hem till huset och klockan har oftast hunnit bli minst åtta. då ska barnen duschas och få på sig pyjamaser innan middagen som serveras ungefär klockan nio eller lite senare, och efter det får barnen sista sockerdosen för dagen innan det är läggdags och vi blir fria. ungefär så!


Kommentarer
Postat av: JENNSAN - mitt mode

låter som en rätt busy dag! men vad knäppt att ungarna äter så mycket socker :o

2010-03-02 @ 20:04:00
URL: http://pennypie.blogg.se/
Postat av: tove

JENNSAN: ja, rätt busy kan det bli, fast pausen i mitten gör att det känns rätt bra! det enda är väl att man äter så pass sent och att dom somnar efter det. ja, det är helt enkelt bara onyttigheter. godis och sånt jämt, men det är så i spanien! inget fullkorn, rätt lite grönsaker, ingen potatis. och så vidare ;)

2010-03-02 @ 20:27:02
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: paps

Låter som att barnen inte har nåt eget liv, tycker jag. Har de inga kompisar?

2010-03-02 @ 20:38:24
Postat av: tove

PAPS: det har dom inte heller, varje minut av deras tid hos pappan är planerad! och nja, kompisar verkar inte riktigt existera utanför skoltid, förutom att dom umgås mycket med sina kusiner, som ju bor inom våra murar, på helgerna! har funderat en del på om dom egentligen har särskilt kul om dagarna.

2010-03-02 @ 20:46:30
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: Tiina

Svar: Okej okej, vad kul! Men vadå är ni två au pairer till de tre barnen alltså? :) Låter nice! Javisst jag trivs super bra i nya familjen! :D

2010-03-02 @ 20:47:55
URL: http://scraaat.blogg.se/londonlife
Postat av: Tiina

Svar: Haha men shit, lite rik familjen lär vara också som har råd med så mycket hjälp ;) vad kul att vara två också, då har man ju sällskap och slipper ta hand om allt själv! Ja jag är jätte glad att allt hände så jag bytte till den här familjen, jag kan inte förstå att jag stannade så länge i den gamla ärligt talat! :S

2010-03-02 @ 21:24:47
URL: http://scraaat.blogg.se/londonlife
Postat av: Tiina

Svar: Ja du det verkar som så! Haha okej nice! Jag har börjat köra lite smått, fel sida av vägen fel sida av bilen haha! Men de ska nog gå bra. :) Ja men precis, man ska njuta! Jag stannar till minst augusti, förhoppningsvis längre :)

2010-03-02 @ 23:18:08
URL: http://scraaat.blogg.se/londonlife
Postat av: Jennifer

Vad heter teckensnittet du har på din blogg? :)

2010-03-03 @ 01:14:38
URL: http://jenipen.blogg.se/
Postat av: NATALIE

så roligt att få läsa om hur det ser ut på dagarna :) antagligen står det någonstans men vilket vart är du och jobbar? vilket land alltså :)

2010-03-03 @ 16:56:14
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: NATALIE

antagligen står det någonstans med vart är du och jobbar*

2010-03-03 @ 16:56:57
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Bella

Ja den kommer nog smygande, ja men precis, sen har man ju Skype med ;) haha fast jag tycker det är lite läskigt!

Ja förmodligen, vi ahde tänkt hälsa på lite vänner i sydamerika och sen australien och lite asien, men vi kör nog ev bara på sydamerika, så vi iten behöver känna sådan press på att spara så mkt pengar :)



Ni verkar ha full rulle med ungarna, och det låter typiskt spanskt och italienskt att äta sådär onyttig frukost, haha!

2010-03-03 @ 17:16:37
URL: http://gabriellag.tumblr.com
Postat av: Jessica

fantastisk bild :)

2010-03-06 @ 15:39:29
URL: http://ohsweetmother.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0